2777
2789
طلای آب شده بعضی از طلافروشیا دارن باید از طلافروشای شهرتون بپرسی خودشون میشناسن کی داره فقط باید ق ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 😙

این کاربری متعلق به دونفر است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فردا پس فردا تو نیویورک اجلاس شورای امنیت درباره ایران هست شاید توافق کنن

توافق ک هیچوقت نمیکنن

ولی اگه نگرانی در مورد خرید زمین یا خونه هم ی تحقیقی بکن تو اصفهان ک با 80 میلیون هیچ خونه ای گیر نمیاد

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
فقط من میتونم بگم ی واحد بخر .. دزفول خونه چنده میتونی رهنشم بدی پول رهنم بزاری روش

والا رهن نمیدونم نرفتم سر بزنم املاکی ها ولی جاهای خوبش گرونه  توی جاهای پایینش میترسم بخرم یه وقت زمانیکه بخوام بفروشم بفروش نره 

والا کاری که بلد باشیم و سراغ ندارم  نمیدونم چه کنم 😟

عزیزم هیچی از این به بعد ارزون نمیشه اتفاقا شدیدا رو به نزول هست دلار و طلا...دلار به 20 هزار تومنم میرسه تا آذر ماه...تا برج 9 ایران کاملا تحرررررررریم میشه و هیییییییچ کشوری...هییییییچ کشوری حق معامله یا شراکت با ایران رو نداره ...فقط خداااا بخیر بگذرونه...شما میتونی آهن و میله گرد بخری انبار کنی...طلا بخیری ..دلار بخری...آب بخری....رب بخری انبار کنی...تو این اوضاع هیچ چیز ضرر نی...اگر بتونی ملک بخیری ک عااالیه برات

[QUOTE=69616492]عزیزم هیچی از این به بعد ارزون نمیشه اتفاقا شدیدا رو به نزول هست دلار و طلا...دلار به 20 هزار تومنم ...[/QUOTEآره درسته عزیزم وضع افتضاحترم میشه

بالاخره مجبورن وگرنه میشه ونزوئلا دوم

خب در صورتی توافق میکنن ک وضعیت مردم واسشون مهم باشه

ولی میبینی ک مردم آخرین کسانی هستن ک بهش فکر میکنن

امیدوارم حدست درست باشه عزیزم اگه بتونن جلوی تحریمای نفتی رو بگیرن دعاشون میکنیم

انشااله اوضاع از اینی ک الان داریم بدتر نشه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...