2777
2789

سلام من ١٨سالمه يه سال و نيمه ك اقدام بودم 

من ب طور عجيبي با اين دكتر اشنا شدم و تو تاپيك هاي قبلم هست خلاصه من رفتم پيشش ويزيت شدم يسري دارو ها داد يكي برا استرس دوتا برا معده يدونه پماد و ي قرص تخريك تخمدان گفت اينا رو تا سه ماه استفاده كن حانله نشدي با ازمايش شوهرت بيا گفتم شوهرم سالمه گفتش ٩٩درصد حامله ميشي نشدي با ازمايش شوهرت بياگفتم ك من بدون قرص پريود نميشم يچي بده ك من حامله نبودم بخورم پريود بشم گفت تا سه ناه اك حامله نبودي با ازمايش شوهرت بيا گفتم من پريود نميشما گفت ندارم ك تو پريود بشي يني منظورش اين بود پريود نميشي حامله اي

اينم بگم ك دكتر من دكتر زنان هستش اما با داروهاي گياهي

و الان من باردارم

و اما چرا اين تاپيك رو زدم؟؟

خاستم داروهامو معرفيتون كنم

اول اينكه اگ شرايطش رو داشتيد بيايد و پيشش ويزيت شيد هركسي خاست و اومد من اينجا كمكشون هستم من خراسان شمالي ام

و اما دارو ها ي پماد رويان بوعلي داد ك گفت براي كيست چسبندگي تنبلي تخمدان و عفونت خوبه روي پماد هم همينا رو نوشته

متاسفانه خونه م نيستم و عكسي ك ازش تو گوشيم دارم كيفيت نداره اما خب ميذارم همونة براتون ببينيد

طريقه مصرف:

اين پماد رو فقط و فقط تو روزاي پريودي تزريق ميكني فقققط تو شبايي ك خون ريزي داريد ها يا لك داريد

زيرتون حتما بالشت بذاريد ك بيرون نريزه

ي قاشق ازين پماد رو با نصف زرده تخم مرغ قاطي ميكنيد بااپليكاتور تزريق ميكنيد تقريبا ميشه دوتا اپليكاتور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دیگه حوصله طب سنتی و ندارم احساس میکنم همه فکر پول گرفتن و تبلیغن

هرموقع خدا بخواد خودش میده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

و اما اون قرص

متاسفانه خونه نيستم اسم قرص رو نميدونم اما روش نوشته بود داروي زنانه  نوشته بود براي تحريك تخمدان و براي موهاي زائد روش نوشته بود ي عدد در شب يا ي عدد صب و ي عدد شب روش نوشته بود با ارق رازيانه خورده ش

حالا جوري ك من خوردم شبي يدونه بود بااب

اين دارو هارو بايد از دارو خونه طب اسلامي تهيه كنيد

من که دیگه حوصله طب سنتی و ندارم احساس میکنم همه فکر پول گرفتن و تبلیغن هرموقع خدا بخواد خودش میده

من ماه اول نتيجه گرفتم اون پماد رو خودشم نوشته برا كيست تنبلي تخمدان چسبندگي عفونت خوبه

يني برا بيشتر بيماري هايي ك جلوگيري از بارداري ميكنه بخدا من كاره اي نيستم تبليغ كنم من خودمم اقدامي بودم فقط نيت م خير بود

و اما اون قرص متاسفانه خونه نيستم اسم قرص رو نميدونم اما روش نوشته بود داروي زنانه  نوشته بود ...

اگه عکسشو بفرستی بهتره اینجوری نمیشه خرید حداقل تو داروخونه عکسو نشون دادیم بهمون بدن