2777
2789

80 میلیون پول دارم میخوام یه جوری سرمایه گذاری کنم ولی نمیدونم چکاری میتونم با این پول کنم ،؟؟طلا ؟؟دلار؟؟کدومو بخرم میترسم طلا بخرم بیاد پایین از شانسم یا دلار همینطور موندم چ کنم کمک لطفا

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

80 میلیون پول دارم میخوام یه جوری سرمایه گذاری کنم ولی نمیدونم چکاری میتونم با این پول کنم ،؟؟طلا ؟؟ ...

بنظر من كه مملكت تو وضعی نیست كه بخوای برا كار سرمایه گذاری كنی...یا بذاری بانك!فعلا تو این شرایط من بودم طلا میگرفتم..

بنظر من كه مملكت تو وضعی نیست كه بخوای برا كار سرمایه گذاری كنی...یا بذاری بانك!فعلا تو این شرایط من ...

طلا فکر کنم گرمی 400 شده درسته ؟؟میترسم یه وقت بیاد پایین 

دزفول گلم

آخی من 20سال اونجا زندگی کردم.میگه تو دزفول نمیشه باهاش یه اپارتمان کوچیک بخری؟منم هفته پیش 85تومن داشتم دادم یه اپارتمان 70متری خریدم.طلا و دلار به قول شما ریسکه

آخی من 20سال اونجا زندگی کردم.میگه تو دزفول نمیشه باهاش یه اپارتمان کوچیک بخری؟منم هفته پیش 85تومن د ...

توی دزفول خریدی ؟؟