2777
2789

ب نظر من طلا بگیر طلا دیگه زیاد نمیاد پایین تا آبان ماهم احتمالا تا 500 میرسه

طلای آب شده بگیر موقع فروش هیچ اجرتی نداره شنیدم گرمی 500 تومان کم میشه ک مبلغ خیلی کمیه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا یکاری راه نمیندازین که هم درامدی باشه هم پولتون به مرور برگرده؟ البته خودمم میدونم اوضاع کشور جو ...

والا کاری که بلد باشیم و سراغ ندارم  نمیدونم چه کنم 😟

این کاربری متعلق به دونفر است .

طلا فکر کنم گرمی 400 شده درسته ؟؟میترسم یه وقت بیاد پایین 

گرمی 394000 هس الان 

ولی مطمئنا پایین نمیاد چون از آبان تحریمای نفتی شروع میشه و اوضاع بدتر میشه

ب نظر من طلا بگیر طلا دیگه زیاد نمیاد پایین تا آبان ماهم احتمالا تا 500 میرسه طلای آب شده بگیر موقع ...

طلای آب شده از کجا بگیرم ،؟؟طلای دست دوم چی خوبه ؟؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

فقط من میتونم بگم ی واحد بخر .. دزفول خونه چنده میتونی رهنشم بدی پول رهنم بزاری روش

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
طلای آب شده از کجا بگیرم ،؟؟طلای دست دوم چی خوبه ؟؟

طلای آب شده بعضی از طلافروشیا دارن باید از طلافروشای شهرتون بپرسی خودشون میشناسن کی داره

فقط باید قبلش تو نت تحقیق کنی چون باید فاکتور با مهر و امضا و طلای با شماره بگیری

طلای دست دومم خوبه اینجایی ک من زندگی میکنم گرمی 5000 تومن اجرت کم میکنن ولی شهرای مختلف متفاوته باید سوال کنی