2777
2789
آدرس خونتون بده بیام باهم آشنا بشیم خودم راهنماییت میکنم😂😂😂 بچه نداری گروگان بگیرم😄

شوهرموو بیا گروگان بگیر سرشو بکن زیر آب 😅😅

این کاربری متعلق به دونفر است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرموو بیا گروگان بگیر سرشو بکن زیر آب 😅😅

ی کسی رو گروگان میگیرن ک واست مهم باشه و ب خاطرش پول بدی

این بنده خدا رو ک خودت میگی سرشو بکن زیر آب  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
خب در صورتی توافق میکنن ک وضعیت مردم واسشون مهم باشه ولی میبینی ک مردم آخرین کسانی هستن ک بهش فکر م ...

الهی آمین ، حاضرم هیچ سرمایه گذاری نکنم هیچ سودی نکنم ولی در عوضش همه چی بیاد پایین واقعا بد روزگاری شده 

وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود ۱۲ شرط واشنگتن برای دستیابی به توافق جدید با ایران را مطرح کرد.

این شروط عبارتند از:

• ایران تمام جنبه های نظامی فعالیت های هسته ای پیشین خود را به آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کند.
  • ایران به غنی سازی اورانیوم خاتمه دهد و فراوری پلوتونیم انجام ندهد. این شرط شمال تعطیلی راکتورهای آب سنگین ایران می شود.
  • ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به کلیه تاسیسات اتمی خود در سراسر کشور را بدهد.
  • ایران برنامه تولید موشک های بالستیک خود را رها کند و از تولید سامانه های موشکی با قابلیت حمل کلاهک هسته ای خودداری کند.
  • ایران تمام شهروندان آمریکایی و اتباع متحدان آمریکا را آزاد کند.
  • ایران از «گروههای تروریستی» در خاورمیانه از جمله حزب الله لبنان، گروههای فلسطیمی حماس و جهاد اسلامی حمایت نکند.
  • ایران به استقلال عراق احترام بگذارد و اجازه دهد گروههای شبه نظامی شیعه خلع سلاح و منحل شوند.
  • ایران از حمایت از شورشین حوثی در یمن خودداری کند و اجازه دهد بحران در یمن با راهکاری سیاسی و صلح آمیز خاتمه یابد.
  • ایران تمامی نیروهای تحت فرمان خود را از سوریه خارج کند.
  • ایران به حمایت خود از طالبان و دیگر «گروههای تروریستی» در افغانستان خاتمه دهد. ایران همچنین دیگر به رهبران گروه القاعده پناه ندهد.
  • سپاه پاسداران ایران باید به حمایت از «گروههای تروریستی» و «شبه نظامیان هم پیمان» سپاه پاسداران خاتمه دهد.
  • ایران باید به رفتار تهدیدآمیز خود علیه همسایگانش که بسیاری از آنها متحدان آمریکا هستند خاتمه دهد. این شرط شامل تهدید ایران به تخریب اسرائیل و پرتاب موشک به سوی عربستان سعودی و امارات عربی متحده می شود. این شرط همچنین شامل تهدید کشتیرانی بین المللی و حملات سایبری مخرب می شود.
  •  

ب نظر شما با این شروط ایران حاضر ب توافق و مذاکره میشه؟

من ک میگم عمرا

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
اصطلاحشو میدونم گلم منظورم اینه ممکنه از این قیمت بیاد پایین تر ؟

والا خواهر روی هیچی نمیتونی حساب باز کنی توی این اوضاع مملکت رو به سقوط

وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود ۱۲ شرط واشنگتن برای دستیابی به توافق جدید با ایران را مطرح کرد. ا ...

ای وایی  منم میگم عمرا😦😨😩

😅😅😅😂😂😂😂حیف از 100 میلیونم 😂😂

😏😏😂حالا خارج از شوخی یه میتونی یه آپارتمان بگیر بده اجاره دلار و طلا هی بالا پایین میشه ولی زمین و خونه بالا میاره پایین نمیاد

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
   ی کسی رو گروگان میگیرن ک واست مهم باشه و ب خاطرش پول بدی این بنده خدا رو ک خودت میگی ...

خو پولم بهش میدم فقط ببرتش خلااااصص😂😂😂😂

😏😏😂حالا خارج از شوخی یه میتونی یه آپارتمان بگیر بده اجاره دلار و طلا هی بالا پایین میشه ولی زمین ...

اتفاقا منم همین نظرمع ولی توی اطراف تهران دوست دارم مثل شهریار  اندیشه  شهرک قدس...چطوره؟؟