2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

4051 بازدید | 91 پست

سلام دوستان می خوام یه داستانی که مال 1 هفته پیشه براتون بگم .. خیلی از اتفاقش ناراحتم این قدر که دیگه به هیچ کس اعتمادی ندارم.... 

من یه دوست دوران ابتدایی دارم که از همون بچگی با هم دوست بودیم و بزرگ شدیم جوری که من به مامانش می گفتم خاله و به باباش می گفتم عمو... همیشه با هم بودیم و همه ی شیطونی ها و غم و غصه هامون با هم بوده.. همه ی جیک و پوک هامون با هم بوده تا اینکه نامزد می کنه و مشکلاتی که با نامزدش داشت من مدام پیشش بودم و خیلی مواظبش بودم نمی زاشتم دلتنگی اذیتش کنه... البته بگم  من سن ما 36 ساله... خلاصه اینکه من خیلی باهاش بودم. توی رابطمون من بیشتر باهاش دل می دادم من بیشتر اهمیت می دادم چون من از اون خیلی تنها تر بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

خلاصه اینکه نامزد کرد و ما حتی توی شخصی ترین مسائل با هم بودیم و این قدر نزدیک.... خلاصه اینکه بعد از نامزدی که یک سال داشتند بعد ازدواج کردند و من قبل از ازدواجشون خودمم یه نامزدی ناموفق داشتم که منجر به جدایی شد. این قدر همه چیمون جور بود که ما قرار بود ازدواجمون تو یه ماه باشه.. اون ازدواج کرد و من جدا شدم از نامزدم.. تو دورانی که از نامزدم جدا شدم خیلی حال روحیم بد بود این قدر که خیلی شدید حال روحیم بد بود. ولی اون تو این مدت ازم فاصله گرفت و جدا شد و حتی یه زنگ هم بهم نمی زد حتی تولدم که توی فروردین بود حتی یه زنگ یا اس ام اس نداد خیلی دلم ازش گرفت