2789
عنوان

دفع hpv پرخطر

417 بازدید | 27 پست

نینی یاتایید کن دیگه، همش تاپیک های چرت و خاله زنکی تایید میکنی

نمیبینی سوال مهمه

@niniyar

بچها اچ پیوی تایپ 16 داشته کسی دفع کرده باشه؟؟؟؟؟؟

چیکار کردین؟

چیا مصرف کردین؟؟؟؟؟؟

لطفا تجربیات تونو در اختیار بزارید

من خودم پاورفیت و شیتاکه و هگزایم و نواکسا میخورم

ولی عصبی و استرسی که میشم تشدید میشه شکم و زیر رحمم درد میگیره

اعصابم خیلی خورده واقعا دیگه بریدم

حوصله نمونده برام

دیگه نمیتونم نمیکشم

خستم از بس این همه قرص میخورم

خانوادم فهمیدن روح و روانم بهم ریخته

تموم امیدمو از دست دادم

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم داشت خودمم داشتم .. جفتمون خوب شدیم .. بعد ۲ سال بدن دفعش میکنه.. من تایپم ۵۵ بود اما شوهرم ۱۶ ... نمیدونم داشتم یا نداشتم یا چرا منم ۱۶ نبودم ... ولی بعد ازمایش hpv دادم منفی بود.. واکسنم زدیم

باسلام .خواهر عزیزم با یک دکتر خوب جلو برید.امید خودتون رو از دست ندید .

امیدوارم داروها مفید باشه

و بعدش با بهبودتون سبک زندگیتون رو تغییر بدید .انسانهای جدید تا روحیتون بهتر بشه .

زمانیکه روحیه خوب نباشه بدن به دارو پاسخ مثبت نمیده چون سیستم ایمنی ضعیف میشه .

امیدوار به بهبودی شما هستم

با احترام

ایام به کام

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

من شنیدم باید سبزیجات و غذاهای سالم مصرف بشه سیستم ایمنیتو قوی کنی اب و میوه زیاد بخوری نامزدم مبتلاس رابطه هم داریم

یک دوز واکسن زدم ولی خیلی میترسم...

نمیدونه من درجریانم که مبتلاس

همه مث هم نیستن.سیستم ایمنی بدن متفاوته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دکتر رفتی؟شاید با جراحی خوب بشی

آره دکتر رفتم

ولی نمیتونم پاپ اسمیر و کولوپسکوبی بدم که وضعیتم چک شه، فقط دارم دارو میخورم

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

دوستم داشت خودمم داشتم .. جفتمون خوب شدیم .. بعد ۲ سال بدن دفعش میکنه.. من تایپم ۵۵ بود اما شوهرم ۱ ...

بعد دوسال آزمایش دادین منفی شد ؟

منم تایپم 16 عه 🤦🏻♀️

داروی خاصی مصرف میکردین؟

باسلام .خواهر عزیزم با یک دکتر خوب جلو برید.امید خودتون رو از دست ندید .امیدوارم داروها مفید باشه و ...

ممنون