2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 91 پست

من برای اون چه تولد چه غصه هاش هر کاری می کردم هر جایی که میخواست می بردمش به قول خودش عین یه شوهر بودم براش ولی اون تو حساسترین روزای زندگیم ترکم کرد. ولی با این اوصاف من باز حق و به اون دادم گفتم شاید چون اول ازدواجشه خیلی درگیر من نشه بهتره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه دوباره پیداش شد و من باهاش آشتی کردم ودوباره شدیم دو تا دوست خوب.... ولی هنوز من دلم چرکین بود از این قضیه ولی بی خیال شدم.. و فراموش کردم. تا اینکه من رفتم خونش و هی کنارش بودن و با هم بودن و شوهرش که شب می اومد من دیگه می رفتم خونمون... 

بچه ها صبور باشید من دارم تایپ می کنم ...........

تا اینکه پدرش فوت کرد و من طبق همیشه براش خواهری کردم و هیچ وقت تنهاش نزاشتم... و این قدر که از خودم غافل می شدم ... و یه شب بهم گفت بیا یک نفر رو بهت معرفی کنم تو هم از تنهایی در بیایی. که وقتی سه نفره هستیم یکی هم کنار تو باشه منظور از سه نفره شوهرش و خودش و من ... چون به اصرار خودش من همیشه پیشش بودم و دور همی و کنار هم... 

یکی از دوستای شوهرش یه پسر مطلقه که به قول خودشون وضع مالی خوبی داشت به من معرفی کرد... منم قبول کردم چون خیلی تنها بودم... و با هم یه شب قرار گذاشتیم تو خونه ی همین دوستم و با هم نشستیم وحرف زدیمو خنیدیم و آخر شب من و این پسره رسوند و این شد دلیل آشنایی ما... من زیاد از پسره خوشم نیومد چون قیافه اش به دلم ننشست. خلاصه اینکه خودم و راضی کردم که باهاش دوست بشم خلاصه اینکه همه ی حرفای منو دوستم شده بود صحبت ما دو تا طبق عادت از صبح تا عصر مدام با هم در چت بودیم.... هی من از این می گفتم و اون هم تجزیه و تحلیل می کرد و با هم می خندیدم و از این حرفایی که دوتا خواهر به هم می زنند دیگه