2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 91 پست

تا اینکه دو هفته ایی از دوستی من و اون پسره می گذشت... و کلن چون ما همه ی درد و دلامون با هم بود (منظورم دوست دخترم بود) اون از شوهرش می گفت من هم از این پسره هی اون از شوهرش می نالید که اله و بله و .... و من دلداریش می دادم.. و چون شوهر دوستم خیلی خسیس بود من یه بار از دهنم در رفت به این پسره گفتم که فلانی خسیسه چقدر بده که آدم خسیس باشه (این و گفتم که اگه اون هم خسیسه حساب کار دستش بیاد).. تا اینکه یه روز دوستم بهم گفت تو به این پسره چیزی گفتی از ما؟؟ گفتم نه؟؟ چطور مگه؟؟؟ گفت هر چی از ما گفتی اومده کف دست شوهر من گذاشته شوهر من هم قاطی کرده و با من دعوا.. گفتم نه من چیزی نگفتم وااا این حرفا چیه و ... گفتم اولن که چقدر خاله زنکه که اومده گفته.. اون هم گفت نمی دونم. من ساده هم از فکر اینکه همون کلمه رو گفتم به این پسره و داره زندگیشون بههم می خوره و عذاب وجدان همش این پسره رو می گرفتم که ببینم چی گفته ولی جواب نمی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی من ناراحت که چی شده و هی اون پسره هم جواب نمی داد... من دیگه برام این قضیه روشن شد که پسره چند تای دیگه هم روش گذاشته رفته به شوهر دوستم گفته... و من و دوستم داشتیم به خاله زنک بازیش حرص می خوردیم... بعد از دو روز جواب داد پسره و من اصرار که چی گفتی و اون اصرار که هیچی نگفته .. من این وسط می گفتم کی  چی گفته اصلا قضیه چیه چرا یه هو منو کشیدید وسط بعد یه هو می گید بی خیالش.. چون من هی کنکاش می کردم هی دوستم میگفت ولش کن مهم نیست اهمیت نده ما فراموش کردیم ولی من راضی نمی شدم

من هی این بار بر خلاف سری های پیش این سری قفلی زدم که باید مشخص بشه که این وسط کی و چطور و چه حرفی از کجا در اومده خلاصه اینکه همشون کتمان کردند  و از این حرفا... میخوام خلاصه کنم این قضیه رو... چون خیلی طولانی می شه ...

دوستان دوست من تمام اس ام اس های من و تمام حرفایی که با شوخی و جدی و هر چی که بودده نشون این پسره داده و هر چی دروغ بوده از من بهش گفته.... نمی دونم علت کارشو نمی دونم چرا این کار رو کرده نمی دونم برای چی این کار رو کرده.... حتی به فکرمم خطور نمی کنه چرا این قدر با من بدون اینکه خودمم بفهمم ضد شده و اومده همه چی رو به هم ریخته و به این پسره گفته نرو باهاش دوست بشو این آدم نیست و از این حرفا.....

بگیر بشاش این دوستی رو قطع رابطه حسوده منم یه دوست دارم همینطوره از هفته پیش دوری کردم باعاش تمام

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من هی این بار بر خلاف سری های پیش این سری قفلی زدم که باید مشخص بشه که این وسط کی و چطور و چه حرفی ا ...

:| ار اینکارا رباد کردن با منم ولی من دیگه هیچ دوستی ندارم با داسته باشمم بهش اعتماد ندارم 

من هی این بار بر خلاف سری های پیش این سری قفلی زدم که باید مشخص بشه که این وسط کی و چطور و چه حرفی ا ...

دوستت دیوانه است😕ولش کن 

منم یه دوستایی داشتم همینجور پست ولشون کردم 

حالا با پسره هنوز در ارتباطی؟اون چی گفت با دیدن اس ها؟