2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمی دونم چرا اومده هر چی اس ام های من و که درد و دل بوده تو هر زمینه ایی به اون نشون داده من دیگه با این آدم حتی بمیرم هم سلام هم نمی کنم ولی خیلی دوست دارم علت کاراش و بدونم

دوستت خیلی عجیبه

یعنی با این یارو در ارتباطه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
به رابطتت با اون آقا حسادت کرده حالا با اون آقا هنوز در ارتباطی ؟رابطه شما چی شد؟

با اون آقا در ارتباط هم هستم هم نیستم اون اعتمادش و از من گرفته و فکر می کنه همه ی حرفام دروغعه ولی خدا شاهده به جان پدر و مادر عزیزم من کوچکترین دروغی اصلا نمی گم حتی بخدا بدم می یاد از دروغ ... ولی دیگه به کسی اطمینان ندارم. این پسره هم حرفهای ضد و نقیض می زنه بهخدا نمی دونم چه کار کنم خیلی حالم بده

آفرین خوشم اومد که دلیلی که بهش رسیدم و تو زود گفتی... حسادت ولی آخه چرا...به قرآن من کوچکترین حسادت ...

شما نداشتی این حسادتو 

ولی اون داشته 

شاید خودش با شوهرش احساس خوشبختی نداره و فکر کرده شما دو تا با هم خوشبختین 

حسادت بد چیزیه 

حالا سوال منو جواب ندادی با اون آقا هنوز در ارتباطین؟نظرش چیه؟

شما نداشتی این حسادتو  ولی اون داشته  شاید خودش با شوهرش احساس خوشبختی نداره و فکر کرده ...

نمی شه گفت در ارتباط عزیزم... چون خیلی چیزا به هم خورده.. اون آقا دیگه به من اطمینان نداره و اینکه خود این آقاهه هم مدام حرف های ضد و نقیض می زنه من خودمم زیاد تمایل ندارم که حتمن این آقاههه باشه یا نه. چون من این قدر بدبین شدم که حرفهای این پسره رو هم دروغ می بینم مشکل من اینه که چرا آخه. این وسط کی داره دروغ می گه کی داره راست می گه من واقعا موندم تو این قضیه

با اون آقا در ارتباط هم هستم هم نیستم اون اعتمادش و از من گرفته و فکر می کنه همه ی حرفام دروغعه ولی ...

در مورد این ماجرا بشینید با هم صحبت کنید 

شما هم مقصرین چون در هررررر صورت نباید پشت سرش حرف میزدین 

این برات تجربه شد دیگهههههه هیچ وقت سفره دلتو پیش دوست یا هر کس دیگه ای باز نکنی

بشینید صحبت کنید مسائل بینتونو حل کنید ببینید اگه بدرد هم میخورید با هم بمونید در غیر اینصورت کات کنید

بعد از این ماجرا من اومدم تمام رفتارهای این خانوم و آنالیز کردم و بررسی کردم.. یه عقب نشینی کردم که ببینم چرا؟؟؟ چند سال پیش هم یه همچین موردی برام پیدا شده بود ولی این خرابش کرد الکی به من گفت که پسره بهش گفته که از من خوشش نمی یاد.... برای اینکه دل من نشکنه با منه... وقتی این و به من گفت من پسره رو از همه جا بلاک کردم از همه جا... حتی فرصت ندادم که ببینم درسته یا غلط فقط چشم بسته بخاطر اینکه به دوستم خیلی شدید اعتماد داشتم حرف دوستم و قبول کردم در صورتی که پسره خیلی مایل بود به من.. ولی من طردش کردم