2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4059 بازدید | 91 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در مورد این ماجرا بشینید با هم صحبت کنید  شما هم مقصرین چون در هررررر صورت نباید پشت سرش حرف م ...

عزیز دلم دو تا خواهر با هم درد و دل می کنند صرفا فقط ناله نیست شاید توش جک هم باشه این از بچگی تو خصلت من و اون بوده... حتی اون از شوهرش برام می گفت و مسخره بازی در می آوردیم مثلا از نوع لباس پوشیدندش به شوخی برای من می گفت من هم به شوخی می گفتم این پسره ی خل و چل امروز می خواد من و ببینه .. یا مثلا میگفتم پسره ی اسکل امروز لباس صورتی پوشیده فکر کرده دختره و هر هر می خندیدم چون دو تا دختر با هم این را میگند ولی توی خلوتشون تعجبم چرا این جور ی کرد با من

به نظر من هم با دوستت و هم با این اقا قطع رابطه کن و به دنبال اثبات چیزی نباش هر دو ادمهای قابل اعت ...

دقیقا دارم همین کار رو می کنم دارم کلن از همشون می کشم بیرون. فقط تا اونجایی که می تونستم اثبات کردم ولی دیگه نه ... چون حرفهای پسره هم خیلی سالم نیست. و حرفها و کارایی میکنه که خیلی به دلم نمی شینه. اون به درک برام مهم نیست. بیشتر برام دوستم مهم بوده آخه چرا

بگیر بشاش این دوستی رو قطع رابطه حسوده منم یه دوست دارم همینطوره از هفته پیش دوری کردم باعاش تمام

متاسفانه این تنها دوست من بود ولی من تو این سالها نمی دونستم که حسادت داره به من چون من اصلا حس حسادت نداشتم بهش

عزیز دلم دو تا خواهر با هم درد و دل می کنند صرفا فقط ناله نیست شاید توش جک هم باشه این از بچگی تو خص ...

دیدی که چطور شد 

اصلا دو تا خواهرم اشتباه میکنن پشت سر شوهرشون صحبت میکنن 

این رفتارا اشتباهه حتی به شوخی!

بازم با پسره حرف بزن اگه میبیتی دروغ میگه ولش کن 

:| ار اینکارا رباد کردن با منم ولی من دیگه هیچ دوستی ندارم با داسته باشمم بهش اعتماد ندارم 

دقیقا منم این تنها دوستم بود ولی با منم زیاد انجام دادن این کارا رو ولی از این بعید بود

دیدی که چطور شد  اصلا دو تا خواهرم اشتباه میکنن پشت سر شوهرشون صحبت میکنن  این رفتارا اش ...

پسره چون رفتار و کاراش ضد و نقیضه دیگه برام مهم نیست چون از دروغ متنفرم احساس می کنم اون هم داره به من دروغ می گه ولی آخه چرا همه دارند دروغ می گند بخدا نمی فهممشون. به همین ماه نمی فهمم چرا آدما دروغ می گند من هر کی چه دختر چه پسر سر راهم سبز می شه تهش می بینم داشته دروغ می گفته خوشبختانه من شاخکام برای دروغ مدام تکون می خوره انگاری می فهمم داره راست می گه یا دروغ

دوستت یه کرم ریزی داره منم ازین دوستا داشتم ببوسش بذارش کنار

کاش کرم ریزی می کرد کاش یه کار دیگه می کرد ...اون حیثیت من و برد اون اعتماد من و برد اون همه چی رو گند زد موندم با این حالم به ماماننمم شک دارم به همه چی شک دارم حتی فکر می کنم همه دارند دروغ می گند

نه اون پسره و نه دوستت به دردت نمیخورن. کاتشون کن. مردی که اینقدر خاله زنک باشه که بره حرفای شما درب ...

متاسفانه هر کی یه ایرادی داره تا با آدما حسابی وقت نگذرونی نمی تونی بفهمی ایراداتشون رو... هر کدومشون یه ایراد دارند خاله زنک بازی انگار شده روحیه ی مردا

بعد از این ماجرا من اومدم تمام رفتارهای این خانوم و آنالیز کردم و بررسی کردم.. یه عقب نشینی کردم که ...

واقعا بچه ای :/ اگه نمیگفتی 33 سالته فکر میکردم 15 سالته با این رفتار های ناپخته.

چقدر آدم میتونه ساده باشه.

یعنی تو حتی اجازه ندادی پسره از خودش دفاع کنه. تو این حق رو ازش گرفتی و بی انصافی کردی حالا هم حق دفاع کردن از خودت گرفته شده.

واقعا نمیفهمم چطور میتونی انقد اعتماد کنی ؟؟ خواهر بازی رو بذار کنار اینا رفتارت رو توجیه نمیکنه..

تازه با درمانگی میپرسی چرا اینکارو کرده.

از بس ساده ای .ببخشید ولی واقعا متاسف شدم

همونطور که طرف رو از همه جا بلاک کردی این خانم و آقا رو هم بلاک کن. این دوستی دیگه کثیف شده هیچ ارزشی نداره.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
متاسفانه هر کی یه ایرادی داره تا با آدما حسابی وقت نگذرونی نمی تونی بفهمی ایراداتشون رو... هر کدومشو ...

بله اینکه درستی هرکسی یه عیب و ایرادی داره وهیچکس کامل نیست. ولی همه مردا هم روحیه خاله زنک ندارن.