2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4059 بازدید | 91 پست
واقعا بچه ای :/ اگه نمیگفتی 33 سالته فکر میکردم 15 سالته با این رفتار های ناپخته. چقدر آدم میتونه س ...

عزیزم یه کم یواش من ناپخته نیستم آدم به کسی که این قدر رابطه داره می شه همه ی زندگیش و جزوی از خانواده اش می شه به مغز آدم نمی ره که شاید اون طرف اشتباه کنه... من حتی به ذهنمم نمی رسید که دوستم به من حسودی می کنه؟ حتی فکرش و نمی کردم... اون موضوع هم چون می دیدم پسره مدت کمیه با منه و من تو فاصله ایی باهاش قهر کردم و بعد از دوستم شنیدم که در مورد من این و گفته و بعدش که زنگ زد من دیگه جوابش و ندادم... تو می یایی به رفیق 20 ساله ات اعتماد می کنی یا پسره 10 روزی که می شناسی. به کدوم؟؟؟

اولا ارامش داشته باش بیخود فکرتو مشغول این نکن چی شد چی نشد چرا اینجوری کرد (حسود) و  دوما هر دو نفرو از زندگیت بذار کنار نه رفیقت ادمه درست حسابیه نه اون ادم خاله رنک که شما یه حرفیو زدی سریع گذاشته کف دست رفیقش و همچنین گفته بودی به دلتون ننشسته وسلام و نامه تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ارامش داشته باش بیخود فکرتو مشغول این نکن چی شد چی نشد چرا اینجوری کرد (حسود) و  دوما هر د ...

آره می دونم دقیقا همین کار رو کردم ولی خیلی در عجبم همش می گم مگه می شه مگه داریم مگه هست .... 

عزیزم یه کم یواش من ناپخته نیستم آدم به کسی که این قدر رابطه داره می شه همه ی زندگیش و جزوی از خانوا ...

عزیزم ببخشید که تند حرف زدم ولی واسه این میگم ناپخته ای چون هنوزم داری توجیه میکنی خودتو.

واسه این گفتم ناپخته چون بعد از این همه سال دوستی هنوز نفهمیدی دوستت چجور ادمیه و نتونستی شخصیتش رو بشناسی. رفتارش رو توجیه میکنی که خودت رو آروم کنی. از اون دست آدم ها هستی که سرشون تو برفه فکر میکنن همه مث خودشونن. 

هنوز به این مرحله از پختگی نرسیدی که  جیک و پوک زندگی شخصی و خصوصیت رو  خوبی یا بدی طرفت رو به کسی نگی. میای صاف همه چیز رو به دوستت یا خواهرت به قول خودت میگی که چی ؟؟ آخرش چی میشه؟؟ 

میشه خنجر از پشت خوردن. عزیزم کسی که فقط تو شادی کنار ادم باشه به درد لای جرز میخوره. وقتی جدا شدی اون بشکن میزد بهت قول میدم. از خداشه همه بدبخت باشن چون خودش احساس بدبختی میکنه. 

در ضمن عزیز پس فردا تو ازدواج هم برات درد سر میشه این رفتارت.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
آره می دونم دقیقا همین کار رو کردم ولی خیلی در عجبم همش می گم مگه می شه مگه داریم مگه هست .... 

اوهههه اینقد از اینا داریم تا دلت بخواد اشتباهو اون زمان انجام دادی که موقعی  لازمش داشتی اون تنهات گذاشت اما شما دوباره رابطه دوستیتو دوباره بهش جون دادی  یکم سخته اما قابل انجام شوتشون  کن از زندگیت بیرووووون

عزیزم ببخشید که تند حرف زدم ولی واسه این میگم ناپخته ای چون هنوزم داری توجیه میکنی خودتو. واسه این ...

ببین دوست من... اینکه یه نفر شیله پیله تو کارش نیست نمی شه بهش گفت ساده.. من ابله و ناپخته نیستم ولی همیشه می گم این نمی تونه به آدم خیانت کنه چون من اصلا اهل این جور چیزا نیستم درسته که زیاد بالا پایین شدم .. ولی این قدر ناپخته نیستم که نفهمم کی راست می گه کی دروغ.. من فقط در مورد این ، این جوری فکر نمی کردم چون باورم نمی شد که این بد باشه... اصلا حتی فکر نمی کردم که بهم خیانت کنه... چون ما خیلی رفیق بودیم... من همه نوع ضربه ایی خوردم ولی این یکی دیگه خیلی آخرش بود.... و این از سادگی نیست از اینه که من فکرش و نمی کردم این دلیل نمی شه اسمش و خریت گذاشت. اگه جای من بودید متوجه می شدی که حتی به مخیله ات هم نمی گنجید که یکی که این قدر بهت نزدیکه می تونه دشمنت باشه این و نزار به حساب خام و احمق بودن من. این اسمش ناپختگی نیست من هنوز رسم بی شرفی و عوضی بودن و یاد نگرفتم کامل.... ولی خام نیستم

اوهههه اینقد از اینا داریم تا دلت بخواد اشتباهو اون زمان انجام دادی که موقعی  لازمش داشتی اون ت ...

مرسی دوست عزیز از اینکه باهام هم دردی می کنی... خیلی خوبه که آدم وقتی داره درد و دل می کنه نمک روی زخم کسی نپاشه فقط همدردی کنه نه اینکه با توپ و تشر به آدم انگ خنگ بودن بزنند.... ممنون دوست عزیزم منم دارم همین کار رو می کنم اما من یه خصلتی که دارم به آدمایی که اشتباه می کنند (البته نه هر اشتباهی رو) فرصت برگشت می دم که این دفعه درستش کنه... درسته که اون موقع تنهام گذاشت بعد پیش خودم گفتم خب عیب نداره اون هم اوایل ازدواجش بود.... همیشه حق و به طرف می دم و خودم و قانع می کنم ... ولی متاسفانه انگار نباید بابت اشتباه هر کسی بهش فرصت برگشت داد باید کلن دیلیتشون کنی از زندگیت

مرسی دوست عزیز از اینکه باهام هم دردی می کنی... خیلی خوبه که آدم وقتی داره درد و دل می کنه نمک روی ز ...

این کاربر هم یذره تند حرف میزنه اما نشاندهنده این که به شما بگه ساده ای نیست منظورش اینه بیشتر قدر خودتو بدونی کل رازهای زندگیتو حتی به بهترین دوستت هم نگو

این کاربر هم یذره تند حرف میزنه اما نشاندهنده این که به شما بگه ساده ای نیست منظورش اینه بیشتر قدر خ ...

پس همیشه باید فکر کنیم که دور و اطرافمون آدما بدند هیشکی خوب نیست این جوری انگار بهتره... واسه همینه که هیشکی به کسی اعتماد نداره واسه اینه که همه با هم بد رفتارند و حتی نمی تونند به حرفای هم اعتماد کنند. خیلی بده این موج بی اعتمادی.. واسه همینه همه تنهاند. البته درش شکی نیست که الان اکثرا دروغگو شدند ولی خیلی سخته عزیزانت و ببینی که بهت بدی می کنند آدم از غریبه بخوره می گه غریبه است ولی آشنا و عزیزا یه چیز دیگه است  

الان که شناختیشون دلیلشم که فهمیدی " حسادته" بزار کنار همشونو. بعضیا حسودن و این حسادت به خاطر اینه که تورو بهتر از خودش میدونن. تو هم نباید حرفایی که بینتون ردو بدل میشده رو به دوستت میگفتی این سطح از بی تجربگی مناسب سن شما نیست. کلا خانم ها عادت دارن به دوستانشون این حس رو القا کنن که پسری که باهاشونه براشون مهم نیست و صفتهایی که گفتی رو بهش بدن و اینجوری جلوه بدن که من برای اون آقا مهمم ولی اون برای من مهم نیست. در صورتی که درونن اینطور نیستن.

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
الان که شناختیشون دلیلشم که فهمیدی " حسادته" بزار کنار همشونو. بعضیا حسودن و این حسادت به خاطر اینه ...

نه بخدا این مدلی نبود بیشتر صحبت ما در مورد این بود که مثلا من می گفتم وای چرا امروز لباس این جوری پوشیده بود اونم می گفت عه مگه دختره یا مثلا دوباره می گفتم چرا گوشیشو جواب نمی ده مگه مرده اونم می خندید می گفت مرده شاید از این حرفا بخدا نه کوبیدن طرف

پس همیشه باید فکر کنیم که دور و اطرافمون آدما بدند هیشکی خوب نیست این جوری انگار بهتره... واسه همینه ...

همیشه پدر بزرگ میگفت هر کسی با دو چشمت دو جور ببین یه چشمت مثبت یه چشمت منفی بهش باشه چیزی که من میدونم و دیدم هی باید به دو چشم منفی به هر کسی نگاه کرد با حرفتون موافقم که گفتین اکثرا دروغگو و بی اعتمادی زیاد شده نمیدونم چطور شد که اکثرهم  با شیله و پیله  دروغگو بد ذات شدیم

همیشه پدر بزرگ میگفت هر کسی با دو چشمت دو جور ببین یه چشمت مثبت یه چشمت منفی بهش باشه چیزی که من مید ...

بخدا قسم توی این 36 سال تا اونجا که تونستم سعی کردم اصلا دروغ نگم ولی هر چقدر که می ریم جلوتر هی دروغگویی آدما بیشتر می شه . معیار من قبلنا یه چیز دیگه بود ولی الان می گم فقط دروغ نگه.. فکر کنم چند سال بعد بگیم حیوون نباشه. بخدا ... از بس همه دارند دروغ می گند... متاسفانه من این قدر حساس شدم که هر کی حتی به شوخی هم یه حرفی می زنه این قدر تحقیق می کنم ببینم راست می گه یا دروغ... یعنی علت دروغ آدما را نمی فهمم . می ترسم آخرش با یه آدم دروغگوی همه فن حریف توی کلاشی... ازدواج کنم... خدایا ریشه دروغ و بکن... کاش همه با هم بیاییم بگیم که دروغ گفتن کافیه بیایید این جوری باشیم

ببین دوست من... اینکه یه نفر شیله پیله تو کارش نیست نمی شه بهش گفت ساده.. من ابله و ناپخته نیستم ولی ...

عزیزم معنی ناپخته خریت یا احمق بودن نیس معنیش میشه رفتار های بچگانه که در شما مشهوده. شما دارب میگی میتونی تشخیص بدی دروغ رو از راست و ادم ها رو ولی بهت میگم نمیتونی. میدونی چرا ؟؟

چون ادم خوبی هستی به قول خودت بی شیله پیله ای و همه رو مثل خودت میبینی.

من به شما توهین نکردم که بگم اینی اونی. گفتم رفتارت بچگانست و ناپخته . الانم میگم. چون حتی حاضر نیستی واقعیت رو بپذیری هنوزم داری توجیه میکنی واقعیت رو که خودت نخواستی بشناسی شخصیت دوستت رو همش خوبی هاش رو دیدی همش خنده ها و خوشی ها رو باهاش دیدی. الانم از من دلخوری چون دارم واقعیت رو بهت میگم مثل بقیه فقط دوستت رو محکوم نمیکنم.

نه. کسی که مقصره این وسط خودتی که اجازه دادی بهت خنجر بزنن و پشت سرت حرف در بیارن. 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤