2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80301 بازدید | 352 پست
یه بار با کاربری قبلیم گفتم هیچ کس باور نکرد زمانی که پدر شوهرم فوت میکنه ارث خوبی بجا میزاره که بع ...

عزيزممم واقعا چ لج اور و دردناك مطمئن باش تقاص بدي ميدن دير يا زود مال يتيم خوردن نداره 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
عزيزممم واقعا چ لج اور و دردناك مطمئن باش تقاص بدي ميدن دير يا زود مال يتيم خوردن نداره  

ممنون عزیزم راستش الانم یه جورایی دارن پس میدن خواهرشوهرم که از عموی شوهرم و عموی شوهرم حسابی به دخترش و دامادش چون خیلی پولدار بود مینازید همزمان با این اتفاقا فرستادنش خونه مادر شوهرم ۴ ساله که دنبال طلاقه تو این وضعیت فهمید سرطان سینه داره و الانم تحت درمانه اون برادر شوهرم که۲۰۰ تومن برد انگلیس که دکترا بگیره کاره ویزاش درست نشده و فوق گرفته و قاچاقی فعلا اونجاس و باید برگرده و بچه آخرشونم که یه پسره که درس نخونده و پول خراب کنه حسابیه و دائم الخمر شده تو ۲۳ سالگی و حتی سربازی نرفته و گواهی نامه هم نداره و آشفتش 

فکر کنم برا یه پدر و مادر هیچی سخت تر از این نباشه

چه شبهایی که شوهرم از درد بی پدری و بی پناهی و اینکه ارثو خوردن مثل بچه زار نزد اخه اون میگفت عموم بابامه و خیانت دید اصلا فکرشم نمیکرد که این سرش بیاد 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم راستش الانم یه جورایی دارن پس میدن خواهرشوهرم که از عموی شوهرم و عموی شوهرم حسابی به دخت ...

بفرما مكافات خونه تو همين دنياس😔

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
من انقده میترسم برادر شوهرم بمیره همش میگم خدایابهش عمربده تا زن افریطش خودشو سر زندگی من خراب نکنه

وا چه ترسیه!!

تو این زمونههههههه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
ممنون عزیزم راستش الانم یه جورایی دارن پس میدن خواهرشوهرم که از عموی شوهرم و عموی شوهرم حسابی به دخت ...

خوردن مال یتیم خیلی خیلیییی سنگینه مجازاتش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼