2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80301 بازدید | 352 پست

خوشبختانه این رسمهاالان کم شدن 

من زیاد دیدم وشنیدم وبیشترشون هم زندگیشون خوب بوده .برادرشوهره هم خودش خواسته والان زندگی خوبی دارن.مربدط به قدیم هست نه الان

به حز یک مورد که برادرشوهره زن وچندبچه داشته بقیه مجرد بودن و خودشون هم تمایل داشتن

هیچ زوری نباید باشه 

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
ممنون عزیزم راستش الانم یه جورایی دارن پس میدن خواهرشوهرم که از عموی شوهرم و عموی شوهرم حسابی به دخت ...

مادرشوهرمنم دقیقا باما این رفتار رو کرد با تفاوت اینکه کل مال ومنال رو خرج دخترش کرد توی این مشکلاتی که ماداشتیم کلی غصه مون داد مریضی چیزی نیست که ادم برادشمنش بخواد اما ازخدا می خوام حداقل همون جور که با من وبچه ی توشکمم رفتارکردن همونجور باهاشون رفتار کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی واقعا وایه من برادر شوهر مثل برادرم‌ هستش من واقعا نمیدونم بعضی ها چه جوری راضی میشن 😑😑😑

وای منم چندشم میشه بهش فکر میکنم چون اصلا به چشمی جز برادری نمیتونم نگاشون کنم یا حتی تصورشو کنم  

جاریت که دلش می خواست فقط این برادرشوهر ت دلم براش سوخت

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

این رسم خیلی خیلی خیلیییییی مزخرفه که بعضی شهرا دارن خودم اولین بار از یه دوستم که مال خرم آباد بود شنبدم شوکه شدم  این طرز فکر واقعا برام قابل درک نیست توی استان خودمون یه همچین چیزی اصلا نشنیدم   این چه کار مزخرفیه آخه

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
واااااا این چ حرفیه ...مگه ممکنه .الان دیگه گمون نکنم چنین رسمی وجود داشته باشه ...

اره بابا هستن هنوز شهرایی که چنین اعتقادی دارن 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

مامانم اینا تعریف میکردن قدیم تو همسایگیشون این اتفاق افتاده. پسره فوت شده برادر کوچیکه میگه من نمیخوام ناپدری رو سر بچه های برادرم باشه. با اینکه از زنه کوچیکتر بود ولی باهاش ازدواج کرد

حالا نمیدونم زندگیشون چجور بود ولی از ازدواجش بچه هم داشت

خلاصه چندسال پیش زنه که سنش زیاد بود سرطان گرفت فوت کرد

بعد از چهلمش مرده رفت یه دختر مجرد سن بالا😁که به خودش بخوره و قیافه اش هم خوب بود گرفت. تازه عروسی و جشن هم براش گرفت

بنظرم حقش بود بعد از فوت زنه اولش برا خودش زندگی کنه. وتنها مردی بود که تو فک و فامیل و اشناها هییییییچکس بهش نگفت کارش اشتباه بوده

چون جوونیشو بپای بزرگ کردن بچه های داداشش گذاشت☺️

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

خواهر شوهرم دوران عقدش نامزدش تصادف میکنه و میمیره برادر شوهرش میگه من زنداداشم رو میخام و خواهر شوهرم راضی نبوده مجبورش میکنن اینقد گریه میکرده می گفته نمیخوام ولی باباش گفته باید زن همین بشی خواهرشوهرمم خیلی خوشگله 😩😩😩

خاله مامانم هم شوهرش تو جبهه شهید میشه. بعد یه پسر ۴۰روزه داره و خیییییلی هم خوشگل بوده

خونواده شوهرش محبورش میکنن با برادر کوچیکه که یکی دوسال از خاله مامانم کوچیکتره ازدواج کنه

از اونم سه تا پسر داره. خیلیم آقای مذهبی و خوبیه. خاله مامانم همش مسخره اش میکنه و اذیتش میکنه ولی شوهرش همچنان مهربونه😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اره وقت مجردی شوهرم عاشقش بود حتی قرارازدواج هم گذاشته شده بود ک دختره میزنه زیرش وبابرادرشوهرم ازدو ...

واااای من حتی تصورشم رواااااااااانیم میکنه

جاری_ندوس# 😝

❤❤❤خدایا ممنونم واسه همه چی ❤❤❤

پسر عموم دختر عموم رو گرفت میخواستن برن ماه عسل که پسرعموم به قتل رسید تو دعوایی که برادر زنش راه انداخته بود و فرار کرده بود

بعد از یه مدتی همه دل چرکین بودن از عروسشون که مسبب قتل پسرشون بوده

ولی میگفتن برادر بعدی که سنش به دخترعموم میخورد بگیردش.پسر دوم میگفت اصصصصلا من نمیتونم به زنداداشم حسی داشته باشم چه برسه زنم بشه

ولی برادر کوچیکه دلش پیشه زن داداشش بود. میگفت دلم براش میسوزه. خونه اونیکی عموم هم راضی بود که دخترشون بدن به پسر کوچیکه

ولی پسر کوچیکه سکته کرد. یعنی تو یکسال دوتا پسر از خونواده عموم فوت شدن

دیگه عروسه براشون نحس شد. گفتن این قدمش نحسه اسمش رو هرکی باشه میمیره. دیگه رفت با یکی دیگه ازدواج کرد😕