2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80301 بازدید | 352 پست

منم برادر شوهرم خواستگارم بود اسم اون چندین سال رو من بود طوریکه همه فکر میکردن ما نامزدیم و هر کیم میومد خواستگاری همسایه ها میگفتن نامزده خودمم راضی بودم و خیلی دوسش داشتم اون دوران خانوادم هم راضی بودن تا اینکه یهو خبر اوم دختر داییشو عقد کرده اونموقع خیلی داغون شدم هفت ماه بعد از عقدشون داداش بزرگترش اومد خواستگاریم منم برای اینکه از اون انتقام بگیرم به داداشش جواب مثبت دادم الان هفت ساله ازدواج کردم ای کاش اینکارو نمیکردم😔😔😔

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برادر شوهرم خواستگارم بود اسم اون چندین سال رو من بود طوریکه همه فکر میکردن ما نامزدیم و هر کیم ...

وای چ کاری بود اخه 

الان چی رفتارتون با هم.چطوره 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

من دختر همسايه مون نامزد بودند برادر شوهراش ميميره اينو ول ميكنند جاريشو ميدند به شوهراش دختره مشكل روانى پيدا ميكنه بيچاره هنوزم منتظره نامزد اش هست ولى خيلى حالش بده ببينيد فكر مى كنيد ديوونه شده 

وای چ کاری بود اخه  الان چی رفتارتون با هم.چطوره

الان که فکر میکنم میبینم فقط خودمو بی ارزش کردم خدا رو شکر شوهرم خوبه ولی اصلا رابطه خوبی با جاریم و برادر شوهرم ندارم همش منو میکوبونن الان به شدت ازش متنفرم 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
اره وقت مجردی شوهرم عاشقش بود حتی قرارازدواج هم گذاشته شده بود ک دختره میزنه زیرش وبابرادرشوهرم ازدو ...

برادر شوهرت چه باحال بوده،چطور  با زنی که برادرش دوستش داشته ازدواج کرده؟!!!!

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
نه یک زنی بع انتخاب زنش گرفته بااینکه ۱۳ سال از زنش کوچیکه اما زن بزرگش خوشکلترازاونه

اون چه بدبختی بوده اومده زن دوم به مرد باشیش تابچه شده واقعا که

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...
طفلی زن سه تابچه ازشوهراول وسه تابچه ازدومی تنهایی بزرگ کرده

تقریبا .ولی این آقا کلی اموال داشت که موقع طلاق همه رو بخشید به زن اولش تا خانم راضی به طلاق بشه .الانم اون اموال که شامل چند تا باغ و خونه بوده،در اختیار فرزندان اون زن اولی هست

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اخه چرا مگه چيشده زندگي شما؟

یه بار با کاربری قبلیم گفتم هیچ کس باور نکرد

زمانی که پدر شوهرم فوت میکنه ارث خوبی بجا میزاره که بعد ازدواج مادرشوهرم با برادر شوهرش(عموی همسرم)چون برادر شوهرش قیم قانونی پچه ها میشه میراث رو به دستش میگیره و تا میتونه پول درمیاره و مادر شوهرمم کیف عالمو میکنه تا بچه ها بزرگ میشن و ازدواج میکنن و هیچ حرفی از ارث نمیزنن و فکر میکنن عموهه محبت پدری داره میکنه و این حساب کتابا رو ندارن عموی شوهرمم ۴ تا اپارتمان میسازه برای ماو برادر شوهرام و به همه فامیلم میگه برا اونا ساختم اما سند هیچ وقت نمیزنه

تا اینکه سه ساله پیش از بانک اومدن و دو واحد روخاستن بزارن مزایده که وقتی به عموی شوهرم گفتیم گفت ور شکسته شده و هیچی نداره و همه پولاو مالشو باخته و این خونه ها رو میخواد بفروشه و فکر قرضداراش کنه و بچه ها هم ارثشون همین خونه هاس و یه نونوایی و خونه ۵۰۰ متری که خود مادر شوهرم توش بود و میگفت از این خونه هیچ حقی ندارید خلاصه بچه ها نونوایی رو فروختن و دادن جای بدهیش و قرارشد ۵۰ تومن باقی مونده بانک رو خودش بره بده که انقد نداد تا شد ۳۰۰ ملیون تومن و بانک دو واحد آپارتمان رو برد و فقط ۸۰ تومن موند که شد پول رهن برادر شوهرام.همینجور که شوهرمو برادرش داشتن کلنجار میرفتن که سند این دو خونه رو بگیرن متوجه شدن حین این دوسالی که اون سند گیر بانک بوده با اینم وام گرفته و این خونه ها هم از دست رفت این شد که از اون همه ارث هیچی به شوهرم اینا نرسید همه اجاره نشین شدن (البته جز من که با بدبختی تونستم صاحاب خونه شم)

مادر شوهرم تمام این مدت از شوهرش حمایت کرد و سکوت کرد و راضی نشد بیاد تو دادگاه بگه شوهرش چی ارث گذاشته و الانم تو خونه ی ۵۰۰ متری که نصفش مال پدر همسرم بوده داره به خوشی زندگی میکنه و تازه ناراحتم هست که چرا عروساو پسرا مثل قبل کلفت نوکریشو نمیکنن.نا گفته نماند عموی شوهرم ریالی چیز از خودش نفروخت و همه بدهیش رو از ارثی که دستش بود داد و حق خواهر شوهرم رو هم که دوسال پیش فوت کرد به بچه هاش نداد و به ما هم نفری ۵۰ تومن با بدبختی و ابروریزی رسید  و اینکه مادر شوهرم ۳ تا بچه هم از عموی شوهرم داره که اصلا محلی بهشون نمیزارن اما شوهر و برادرشوهرام ۲۴ ساعته در خدمتشون بودن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍