2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80314 بازدید | 352 پست
خخخخخخخخخخخخخ نه به قرآن آخه دختر دایی ها عزیزن بخصوص که دایی یکم پول مول داشته باشن

یاخدا قلبم ریخت گفتم ی آشنایی چیزی اینجاست ومنو شناخت بدبخت میشدم

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگی دختر داییشه توقبل اون ازدواج کردی اطلاعاتت درست بود برای همین گفتم

دختر دایی رو حسم بهم میگف چون گفتی دوتا داداشش براش میمردن گفتم حتما فامیلیه بعدم گفتی تو عروسی اون خوب معلومه تو قبل اون عروسی کردی 

ارزویی ندارم 
محدثه دیوونم کردی با این لایک کردنت 😬😬😬

😂😂😂اخه تو تایپکا که نظر میزارم هرسری ۵۰ تا لایک میکنن میگم ساید جایزه ای  چیزی میدن؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت بیادیگ لایکت نمیکنم

برادرشوهر من قبل از ازدواجش دخترداییشو میخواست چجورماا ولی دختر دایی ولش کرد رفت بایکی دیگه الانمباهم رفت و امد دارن زیاد البته جاریم نمی دونه ها ولی انقدر دلم میخواد بدونم الان ک هردوتاشون زندگی جدا وبچه دارن چه حسی دارن ب هم فقط کنجکاوم من همین با جاریمم خوبما

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖