2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
شاید امشبم فقط حوصله حرف زدن نداشته اما اگه نیت واقعیتو میدونسته دیگه احساس خستگی نمیکرده ..  ...

شاید .... کلا حرف رو باید مستقیم بهش گفت وگرنه توجه نمیکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیا داره گلیاز جان من الان دو سال سه ماهه عقدم تا حالا حرف جنسی نزدیم هیچی

شاید دارین موکول می کنید به بعد از ازدواج  .به هر حال سلیقه ایه و محترمه دیدگاهتون .اگه هر دو راحتین اینجوری پس کارتون درسته . ولی فک می کنم دیگه بعد عروسی بهتره نزاری بخاطر حیا خواسته هاتون ناگفته بمونه

شاید دارین موکول می کنید به بعد از ازدواج  .به هر حال سلیقه ایه و محترمه دیدگاهتون .اگه هر دو ر ...

منم امید دارم بعد عروسی بهتر بشه اوضاع و اینطوری نمونه،نمیذارم اینطوری بشه

سلام خوبی ندا جان ...؟چیکار کردی؟ چیشد امشب؟

سلام سحر جون مرسی که من رو یادت بود

هیچی دیشب هم اومد خونمون گفتم بریم مسجد محلمون برای عزا داری گفت خیلی خیلی خسته ام نرفتیم باز سرگرم اینستا شد شام خوردیم و داشت توی اینستا میچرخید دراز کشیده بود از خستگی چشماش رفت روی هم و خوابش رفت بعد پنج دقیقه یهو از خواب پرید منم نتونستم بغض کردم به رو آوردم که چرا توجه نمیکنی و فلان و اینا،اینستا واجب تر از منه که با اون که خسته بودی داشتی فیلم میدیدی چرا زورت میاد باهام حرف بزنی بعدشم گفتم مثل خودت میشم خلاصه اومد خیلی ناز بکشه زیاد محل نذاشتم😔خیلی خیلی ناز کشید ول کن  نبود  قربون صدقه رفت  و خیلی  شوخی میکرد منم الکی یه کم خندیدم  ولی معلوم بود ناراحتم.صبح هم رفت سرکار خیلی قربون صدقه رفت منم  فقط گفتم مرسی .صبحونم درست نکردم رفت😔

سلام سحر جون مرسی که من رو یادت بود هیچی دیشب هم اومد خونمون گفتم بریم مسجد محلمون برای عزا داری گف ...

خب خداروشکر متوجه شد...ببین عزیزم معلومه واقعا دوست داره ولی خسته است کاری ازش بر نمیاد .پس به دل نگیر دیگه طوری رفتار کن که از این به بعد خودش حواسش به رفتارش باشه...😘😘😘 خیلی خوشحال شدم برات عزیزم

خب خداروشکر متوجه شد...ببین عزیزم معلومه واقعا دوست داره ولی خسته است کاری ازش بر نمیاد .پس به دل نگ ...

فدای تو عزیزم  

قربونت عزیزم مرسی که به فکرم بودی