2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
اگه این مورد زیاد پیش اومده پس باهاش احساستو درمیون بزار و انتظاراتتو بگو .اما نه با اغراق و متهم کر ...

مشکل من اینه درباره این مسائل راحت نمیتونیم حرف بزنیم هنوز حیا داریم

استرس کار که خیلی خیلی روش زیاده ،دقیقا مثل یه معتاد توی سرچ اصلی اینستا میچرخه

میفهمم .احتمالا ازوناس که تو خودش میریزه نگرانیاشو . عرق گیاهی آرومش می کنه .از عطاری بپرسی راهنماییت میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ چون دستورات شیطانی دادم امشب قبول دارم...من دیگه برم بخوابم فردا صبح شوهر جان از سرکار میاد بتون ...

فدای تو عزیزم 

مواظب خودت باش عزیزم روزت هم به خیر باشه عزیزممم😍💝

میفهمم .احتمالا ازوناس که تو خودش میریزه نگرانیاشو . عرق گیاهی آرومش می کنه .از عطاری بپرسی راهنمایی ...

مادرش میگفت یه شب بخاطر مسائل کارش اشک تو چشماش رو دیدم.ولی خودش نمیگه.از لحاظ رابطه جنسی هم ما کلا عمل میکنیم اصلا در موردش حیا داریم نمیشه راحت حرف بزنیم

مشکل من اینه درباره این مسائل راحت نمیتونیم حرف بزنیم هنوز حیا داریم

سر بسته بگو . یا مثلا بگو هر وقت رابطه داریم بعدش تا یه مدت  خیلی شاد و امیدوارم و حس خوبی به خودم و رابطمون دارم که تشویق بشه ... .به هر حال نامزدی واسه شناخت بیشتر و وا کردن سنگا از همه .نباید نیازاتو پنهون کنی .که خدا نکرده بعدا مشکل ساز شه .

مادرش میگفت یه شب بخاطر مسائل کارش اشک تو چشماش رو دیدم.ولی خودش نمیگه.از لحاظ رابطه جنسی هم ما کلا ...

ولی لازمه صحبت کنید در موردش کم کم .در مورد سلایق و خواسته هاتون و ...

سر بسته بگو . یا مثلا بگو هر وقت رابطه داریم بعدش تا یه مدت  خیلی شاد و امیدوارم و حس خوبی به خ ...

هر کاری کردم نمیشه انگار که اصلا روم نشه.سعی خودم رو میکنم باز نمیشه😔زبونم قفل میشه

خوب شاید ایشونم فک می کنه شما راحتی نمیخاد مزاحمت بشه .شایدم انتطار داره پیشقدم بشی .

حیا داره گلیاز جان من الان دو سال سه ماهه عقدم تا حالا حرف جنسی نزدیم هیچی

2790
2778
2791
2779
2792