2777
2789
عنوان

دلم گرفت

724 بازدید | 142 پست
از دست نامزدم دلم گرفته توی عقدم هستم خانوادم رفتن مسافرت به نامزدم زنگ زدم بیاد خونمون تنهام 

خیلی بی احساس گرفت خوابید یه کمی تلوزیون و فیلم و اینستا رفت الانم خوابید.فکر میکردم حداقل هیجان داشته باشه .گفت ببخشید سرکار بودم خسته ام

با خودش صحبت کن حستو بگو 

لابد خسته بوده دیگه

توقع خاصی داشتی؟؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولي تو نامزدي و عقد بنظرم واقعا رفتارش غير عاديه. مگر اينكه ازت دلخور باشه

نمیدونم خیلی هم رو دوست داریم یه شب نبینتم طاقت نمیاره میاد دنبالم بریم بیرون.اکثر موقع ها که خسته باشه همینطوریه

خیلی انگار نه انگار تنهایم خیلی کم.پیش میاد تنها باشیم به زور بوس کردم بعد خوابید😔

منکه بخدا نامزد بودم شوهرم هفته ی ۷ روز ,۶ روزش پیش من بود ,بدبخت ازسرکار میامد و صبحا باید زود میرفت ولی خونه نمیرفت ... شایداین زیاد بهت وابسته نیست یاحسی نداره ,وگرنه مردا بخاطر اون چیزاهم شده ازخستگی مرده هم باشن نمیخوابن 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
نمیدونم خیلی هم رو دوست داریم یه شب نبینتم طاقت نمیاره میاد دنبالم بریم بیرون.اکثر موقع ها که خسته ب ...

والا باز خودت بهتر ميتوني درك كني. اخلاقشو ميدوني. چون ما وقتي نامزد بوديم هميشه گرم بوديم باهم مگر اينكه يه دلخوري پيش ميومد مثلا بعضي شبا نامزدم خودبخود بام سرد ميشد بعدش ميفهميدم از كاري يا حرفي ناراحت شده

👶🏻
منکه بخدا نامزد بودم شوهرم هفته ی ۷ روز ,۶ روزش پیش من بود ,بدبخت ازسرکار میامد و صبحا باید زود میرف ...

نشده یه شب نبینتم همیشه میاد میریم بیرون دور میزنیم.اصلا خودش گفت سفر نرو دلم تنگ میشه

ذوقم کور شد😔😔

والا باز خودت بهتر ميتوني درك كني. اخلاقشو ميدوني. چون ما وقتي نامزد بوديم هميشه گرم بوديم باهم مگر ...

نه اصلا اصلا فقط خیلی خیلی خسته بود وگرنه خیلی با هم عالی بود.کلا درک این موردا رو نداره😔

2790
2778
2791
2779
2792