2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
خیلی انگار نه انگار تنهایم خیلی کم.پیش میاد تنها باشیم به زور بوس کردم بعد خوابید😔

چند سالتونه عزیزم

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اصلا اصلا فقط خیلی خیلی خسته بود وگرنه خیلی با هم عالی بود.کلا درک این موردا رو نداره😔

حالا زياد سخت نگير. برين زير يه سقف ازين شبا زياد پيش مياد عادت ميكني. دركل سعي كن زياد ب همسرت وابسته نباشي

👶🏻
حق داری پس😞تو یه حرکتی میزدی تحریک شه

حرکت زدم چشماش خمار بود از خستگی گفت بخوابیم؟؟

از این میسوزم دو ساعت توی اینستا چرخ زد و فیلم دید،فوتبال دید و ... به من رسید دیگه خوابش سنگین شد

حرکت زدم چشماش خمار بود از خستگی گفت بخوابیم؟؟ از این میسوزم دو ساعت توی اینستا چرخ زد و فیلم دید، ...

من شوهرم از کار میاد اصلا دوس ندارم پای تیوی بشینه ..

اینجور مواقع زودتر برین تو تخت یکم حرف بزنین و این کارا ... تجربه میشه .. دفه بعد😊به دل نگیر

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

شاید میخواد صبح زود غافلگیرت کنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نمیدونم خیلی هم رو دوست داریم یه شب نبینتم طاقت نمیاره میاد دنبالم بریم بیرون.اکثر موقع ها که خسته ب ...

خودتونم دارین میگین خسته باشه اینطوریه واونجوری ک تعریف کردین فک نکنم مشکل خاصی باشه

حتما خسته بوده

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من شوهرم از کار میاد اصلا دوس ندارم پای تیوی بشینه .. اینجور مواقع زودتر برین تو تخت یکم حرف بزنین ...

اصلا بحث من این کارا نبود فقط دلم خواست باهام یه کم حرف بزنه حداقل ولی همش سرش گرم تلوزیون و فوتبال و اینستا

باور میکنی باهاش مشهد هم رفتم فوتبال بود نشست فوتبال دید بعد خوابید😔

شاید میخواد صبح زود غافلگیرت کنه

دلت خوشه ها صبح زودتر بیدارش کنم میگه بذار نیم ساعت وقت دارم بخوابم😂 ،من خودمم حوصله کاری نداشتم ولی از اون انتظار نداشتم

تا الان چیزی بهش نگفتی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.