2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
اینترنت گردی کرد بعد گرفت خوابید زورم اومد

ميفهمم چي ميگي. من شبايي رو داشتم ك بخاطر خونوادش ك هميشه تو سوتفاهمن پشتشو بهم ميكرد و ميخوابيد. تا صب گريه ميكردم. اما الان ديگه برام مهم نيس. بي محلي ميكنه منم با گوشيم بازي ميكنم يا كتاب ميخونم . اينطوري ميفهمه كه همچينم توجهش مهم نيس

👶🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی انگار نه انگار تنهایم خیلی کم.پیش میاد تنها باشیم به زور بوس کردم بعد خوابید😔

هی دست رو دلم نزار که خونه شوهر منم از اول همینجوری بود الانم بعد از هفت سال هنوز همینجوری

امشب سر همین موضوع دعوا کردیم گفتم اصلا دیگه نمیخوام با هم رابطه داشته باشیم

به نظرم تا عادت نکرده بهش بگو الان نامزدیت اینجوریه بعد ازدواج...

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اصلا بحث من این کارا نبود فقط دلم خواست باهام یه کم حرف بزنه حداقل ولی همش سرش گرم تلوزیون و فوتبال ...

شايد نامزدت سرد مزاجه يعني اخلاقش اينه دست خودش نيست منظورينداره بنده خدا. ناراحت نباش

👶🏻
چی بگم رفتم بغلش باهاش حرف میزدم و اینا میگه اوه اوه دیر شد بخوابیم صبح باید برم سر کار منم گفتم باش ...

رمز اینستاشو داشته باش با کسی چت نکنه

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
اینستا رو به همه چی ترجیح میده

اینستاهمه رو معتاد خودش کرده

منم بخاطر همین موضوع وترس از سردیه رابطه اینستا نصب نکردم

همسرمم بخاطر من نصب نمیکنه طفلی😕

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
هی دست رو دلم نزار که خونه شوهر منم از اول همینجوری بود الانم بعد از هفت سال هنوز همینجوری امشب سر ...

یه وقتایی به زور میگفت باید وایسی خونمون یه وقتایی مثل الان تنهاییم هیچی این عجیب نیست؟

رمز اینستاشو داشته باش با کسی چت نکنه

خودم براش ساختم نه بابا یادش نمیاد رمزش رو دارم خبر نداره گاهی اوقات میرم توش یه دفعه یکی از فامیلای من،نامزدم رو فالو کرد منم چون دوست نداشتم فامیلا بفهمن چه خبره از زندگیم رفتم توش اون فامیلمون رو بلاک کردم اصلا همسرم نفهمیدم که طرف بلاک شده😂

کلا توی این وادیا نیست

به دل نگیر‌ عزیزم حتما خسته بود . یا میخاسته خودشو کنترل کنه یه وقت یه کاری دستت نده خخخ(شوخی کردم)

منم شوهرم از این کارا داره .کلی به خودم میرسم و اماده میشم تا میام پیشش میبینم خوابیده ...عادت کردم دیگه .در ازای رفتار امشبش تو فردا شب بهظ بی محلی کن زیاد باهاش حرف نزن گفت چیه بگو جواب دیشبته که محلم نذاشتی.ولیخودتو اذیت نکن

همیشه اون طوری که اون میخواد پیش میره😥

ببین یه پیشنهاد برات دارم. بهتره تو زیاد بهش وابسته نباشی. اصلا تو چرا باید ناراحت باشی از اینکه اون گرفته خوابیده؟ ازین به بعد خودت زودتر بخواب که بفهمه واست مهم نیست. میدونی مردا تا بفهمن برات مهمن کلا پررو میشن. هیچوقتم تو سعی نکن خودتو بهش بچسبونی همیشه بذار اون بیاد جلو، کلا خودتو با کارای دیگه سرگرم کن نه اون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز