2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
خودم براش ساختم نه بابا یادش نمیاد رمزش رو دارم خبر نداره گاهی اوقات میرم توش یه دفعه یکی از فامیلای ...

خداروووشکرر

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
ببین یه پیشنهاد برات دارم. بهتره تو زیاد بهش وابسته نباشی. اصلا تو چرا باید ناراحت باشی از اینکه اون ...

من خیلی بهش میچسبم فکر میکنم بد عادت شده راست میکی دیگه از فردا این شیوه رو میگیرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به دل نگیر‌ عزیزم حتما خسته بود . یا میخاسته خودشو کنترل کنه یه وقت یه کاری دستت نده خخخ(شوخی کردم) ...

عزیزم من فردا بهش بی محلی میکنم ببینم جواب میده .زیاد تحویل گرفتمش

من خیلی بهش میچسبم فکر میکنم بد عادت شده راست میکی دیگه از فردا این شیوه رو میگیرم

بزار کمکت کنم تو اجرایی این شیوه ...منم خودمو میچسبوندم بهش تا اینکه دیدم فایده نداره شده بود عادتم .دیگه تا میخاستم برم پیشش واسه خودم یه کاری درست میکردم که نشینم جفتش همیشه من از پیشش بلند میشم کم محل میزارم . یهو میرم سراغ یه کاری باهاش حرف نمیزنم تاااا خودش دیگه میگه بابا بیا یه دیقه بشین اینجا یا میاد دنبالم اونوقتمن از کار دست میکشم.

سرکار که نمیتونن اینکارا رو کنن پس بذار  چند ساعت لذت ببره ولی اگه همیشه اینطوریه حتما بهش بگو

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
تو دیگه کی هستی؟چی میدی؟بابا شوهر من همش سرش توی فوتبال و کلیپ های فوتبالیه

پیام دادم سلام میخوام باهاتون صحبت و درددل کنم و ازین حرفا😶😶😶😶😶😶شوهر منم همش درگیر کاره 😊

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
بزار کمکت کنم تو اجرایی این شیوه ...منم خودمو میچسبوندم بهش تا اینکه دیدم فایده نداره شده بود عادتم ...

منم مثل تو میشم هر چند سخته ولی به نظرم جواب میده.کلا زیادی در دسترس هستم😔

عزیزم من فردا بهش بی محلی میکنم ببینم جواب میده .زیاد تحویل گرفتمش

بی محلی اونجوری هم نکن که ناراحت بشه.بزار‌فک کنه تو حواست بهش نیست و بخواد توجه ات رو جلب کنه . خودت رو سرگرم کن .درمورد موضوع های بیخود حرف بزن عاشقانه و احساسی حرف نزن .طوری رفتار کن انگار‌ن انگار شما الان تنهایید چیز خاصیه یا مهمه برات ... فردا شب بیا نتیجه رو بگو چیشد...منتظریم مارو هم تگ کن که ببینیم

مردی که سرد باشه بی محلی هم بهش بکنی بازم سرده.نمونه اش شوهرم اگه یه ماه باهاش قهر باشم اصلا کاری نمیکنه تا آخر خودم میرم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز