2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
بی محلی اونجوری هم نکن که ناراحت بشه.بزار‌فک کنه تو حواست بهش نیست و بخواد توجه ات رو جلب کنه . خودت ...

باور میکنی اصلا رو این چیزا دقت نداره انقدر که من ریز بینم اون گیر کار نیست .باید واضح بهش بگم که منم غرورم اجازه نمیده

من هپلی هم بیام جلوش کاری نداره نمیگه چرا این وضعته اصلا دقت نداره  مثلا من دستمم مو داشته باشه یا نداشته باشع نمیفهمه این بشر، از یه لحاظ هایی راحته از یه لحاظ هایی نه😂من ابرو بردارم یا ندارم نمیفهمه به خدا

نه عقد هستیم

چون از هم دور هستید و شما وابسته هستید نمیتونید زیاد بی محلی کنید.ولی وقتی ازدواج کنید جلو چشمتون هست حواستون بهش هست اونوقت راحتتر میشه بی محلی کردو جذبشون کزد...الان وقتی حرف میزنید نزار اون خدافظی کنه تو بگو که کار داری باید بری.یا پیام میدید همیشه تو اول خدافظی کن .هراز گاهی که میخاین برین بیرون خودتو بگیر نرو بگو سرم درد میکنه یا اگه نمیتونی اینجور بگی که نری وقتی رفتی زودی بگو باید برگزدی .تا قبل ازدواج واقعا برای خودمم سخت بود ولی بعد ازدواج تونستم حلش کنم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردی که سرد باشه بی محلی هم بهش بکنی بازم سرده.نمونه اش شوهرم اگه یه ماه باهاش قهر باشم اصلا کاری نم ...

اره خب ولی حتی اگه سرد باشه هم زن نباید خیلی بره بهش بچسبه. واقعا درست نیست. دو طرف باید به یک اندازه از خودشون مایه بذارن تو یه رابطه. در غیر اینصورت دیر یا زود آخرش جداییه

وا

من شوهرم عقدم که بودیم حتی یه بارم نمیگفت دلم برات تنگ شده یا امشب میخوام بیام پیشت 

الانم هر شبی که فکر میکنه من دلم میخواد اگه خونه باشیم میگه این فیلمرو ببینیم قشنگ اگرم خونه خودمون نباشیم میشینه تا ساعت یک بشه بعد میگه بریم خونه!

البته توی رابطه واقعا خوبه هر کاری میکنه که من راضی باشم ولی ماهی 2 یا سه بار رابطه داریم 

امشب جایی بودیم بهش یه اس ام اس دادم که بفهمه میخوام بازم بلند نشد ساعت یک نصف شب اومدیم خونه بهشم میگم میگه به خدا فقط خسته ام وگرنه منم دلم میخواد ولی من دیگه باور نمیکنم گفتم شاید با من مشکل داری منم دیگه نمیخوام رابطه داشته باشیم

خب شد استارتر تاپیک زد من سر درد دلم باز شد

چون از هم دور هستید و شما وابسته هستید نمیتونید زیاد بی محلی کنید.ولی وقتی ازدواج کنید جلو چشمتون هس ...

خیلی فکر خوبی مخصوصا زودتر خداحافظی کردن.ولی اون طاقت نمیاره یه شب نبینتم میگه منتظرم شب بشه بریم بیرون به این امید از سر کار میام

باور میکنی اصلا رو این چیزا دقت نداره انقدر که من ریز بینم اون گیر کار نیست .باید واضح بهش بگم که من ...

خب این خیلی خوبه. اصلا من همیشه از مردهایی که خیلی دقت میکنن و ریز بین و گیر میدن خوشم نمیاد خیلی رو اعصابن. مرد باید همینجوری باشه دیگه توام راحتی😂😄

عزیزم باید همون موقع که سرگرم اینستا و ... بود فرصتو از دست نمیدادی .مواقعی که همچین انتظاراتی داری و می بینی داره جور دیگه پیش میره  ، به بهونه ماساژ و .... به سمت خواسته های خودت پیش ببرش

این شخصیتی که توصیف میکنی خیلی شبیه شوهر منه😂😂😂

از این لحاظ قبول داری چقدر خوبه که دقت ندارن یعنی من شده گاهی اوقات بدون هیچ آرایشی با اعتماد به نفس میرم باهاش بیرون.اصلا به من اعتماد به نفس داده این کارش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز