اره واقعا. من به هرکی شوهرش اینجوریه حسودیم میشه. البته چشام شور نیستا😂😂😂😄
من بعضی وقتا به سوهرم میگم مثلا اپیلاسیون درد داشت و فلان میگه حالا چرا خودتو میندازی تو دردسر.ولی وقتایی که موهای دست و پام واقعا بلند باشن بعد اپیلاسیون میبینم واقعا خوشش اومده ولی مو در حد معمول کاری نداره از اینا نیست که بگه هیچوقت یه تار مو نباید داشت باشی اگه نباشه هم خوشش میاد😂😂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فردا هم بخاطر این کارش سرزنشش نکن .فرصت زیاده .به هرحال مردا هم آدمن گاهی خستن .باید درک کرد .ربطی ب ...
باهات موافقم
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
عزیزع دلم منم خوشبختم مرسی که بودین حالم خیلی خوب شد داشت اشکم درمیومد بد جور خورد تو برجکم منتظر بو ...
عزیزم غصه این چیزارو نخور...خداروشکر تونستیم کمکت کنیم و از حال بدت جدات کنیم...خیلی از مردا درست بلد نیستن ناز بکشن .نمونش شوهر خودم .الان که ازم بچه میخاد شروع کرده ناز کشیدن ولی کور خونده فک میکنه میتونه منو گول بزنه...😂😂😂 ولی اگه کمتر خودتو بچسبونی واقعا نتیجه میگیری.بیشتر سمتت میاد و ناز میکشه.پیششباش باهاش باش ولی لازم نیست همیشه منتظر ناز کشیدن از طرف اون باشی اینجور هم اون جذب میشه هم خودت راحت تری توی رابطتون
براش اینجور مواقع یه نوشیدنی یا خوراکی انرژی زا بیار اگه میتونی . نقطه ضعفاشو درین زمینه بشناس و ازشون بهره ببر .سرچ کن یه سری میوه ها و ... خیلی اثر دارن .شایدم بعضی ویتامیناش کمه که خستگی روش زود اثر میزاره .البته نامزد شما که سرد مزاج نیست اما کلا درمان مردای سرد مزاج آسونتر از زن سرد مزاجه .یکم هورموناشون پایینه