2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
عزیزم غصه این چیزارو نخور...خداروشکر تونستیم کمکت کنیم و از حال بدت جدات کنیم...خیلی از مردا درست بل ...

عزیزم با حرفای دوستان اینحا من تصمیم گرفتم یه کم مستقل باشم به نظرم هر چیزی تعادلش خوبه.در حد تعادل خوب باشم. منم از حد به در کردم وابستگی رو.اینم نتیجه اش بود.به جاش تجربه کسب کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

براش اینجور مواقع یه نوشیدنی یا خوراکی انرژی زا بیار اگه میتونی  . نقطه ضعفاشو درین زمینه بشناس ...

تست مزاج داده طبعش گرم و تر هست این به مزاج جنسی هم ربط داره عزیزم؟

چند سال از ازدواجت می گذره که بچه میخواد؟

دوسال میگذره ...اینا کلا‌خانوادگی‌عشق بچه دارن.خودش هنوز داداش کوچیک داره ولی بازم پدر شوهرم بعضی وقتا میگه دیگه دلمون بچه کوچیک میخاد تو خانواده منظورش منم😂 ولی کیه که محل بده به حرفاشون

عزیزم با حرفای دوستان اینحا من تصمیم گرفتم یه کم مستقل باشم به نظرم هر چیزی تعادلش خوبه.در حد تعادل ...

امیدوارم همه چی اونجوری بشه که دوست داری و رابطتتون به بهترین شکل خودش باشه...❤️❤️❤️ولی هیچوقت از ابراز محبتت کم نکنه اینا همش باورهای غلطه که میگه نباید زیاد محبت کرد و فلان .دور باش ازش به قول خودت حالت استقلال به خودت بگیر‌ولی هیچوقت محبتتو دریغ نکن یه وقت کم محلی رو با بی محبتی اشتباه نگیری

دوسال میگذره ...اینا کلا‌خانوادگی‌عشق بچه دارن.خودش هنوز داداش کوچیک داره ولی بازم پدر شوهرم بعضی وق ...

اره چون میخواستم بگم تا وقتی جوونی خودتو درگیر بچه نکن وقت زیادع برای بچه دار شدن. البته عزیزم هرجور راحتی

تست مزاج داده طبعش گرم و تر هست این به مزاج جنسی هم ربط داره عزیزم؟

فک کنم ربط داره . ولی کلا اتفاق امشب طبیعیه ‌. زنا شبا میل جنسیشون بیشتره  . مردا صبح ها . که دلیلش هم میزان ترشح هورمون جنسی در زمان های متفاوت در اون هاست . من خودم یه مدت شاغل بودم واقعا خستگی باعث میشه حست کم بشه .یا حسم داشته باشی تنبلیت بیاد و خوابو ترجیح بدی . 

امیدوارم همه چی اونجوری بشه که دوست داری و رابطتتون به بهترین شکل خودش باشه...❤️❤️❤️ولی هیچوقت از اب ...

سحر جون من میدونم بی محلی کنم رابطمون سرد میشه و اینم راهش نیست تعادل رو نگه میدارم و وابسته نمیشم.مرسی که وقت کذاشتی و امشب اینجا بودی و تایپ کردی عزیزم❤

اره چون میخواستم بگم تا وقتی جوونی خودتو درگیر بچه نکن وقت زیادع برای بچه دار شدن. البته عزیزم هرجور ...

ولی دیگه الان خلاف میل باطنیم .دیگه با شوهرم به توافق رسیدیم که تا چند ماه دیگه واسه بچه اقدام کنیم ، هم تازگیا خودم یه کم علاقه پیدا کزدم هم اینکه از اینکه بچه دار بشم میترسم .نکنه کم بیارم و از این حرفا .فعلا توی دوراهی هستم 

سحر جون من میدونم بی محلی کنم رابطمون سرد میشه و اینم راهش نیست تعادل رو نگه میدارم و وابسته نمیشم.م ...

قربونت عزیزم ...منم خوشحال شدم که تونستم ناراحتیتو کم کنم ... منظور منم از کم محلی واسه افرادی مثل منو شما اینه که از حد قبلیمون کمتر کنیم .کمتر لی لی به لالاشون بزاریم که هم خودمون اذیت نشیم هم اونا راحت باشن

2790
2778
2791
2779
2792