2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 142 پست
فک کنم ربط داره . ولی کلا اتفاق امشب طبیعیه ‌. زنا شبا میل جنسیشون بیشتره  . مردا صبح ها . که د ...

گلیاز جان همین که امشب گفتی اتفاق امشب طبیعی هست خیلی دلم آروم شد.

از نظر ظاهری هم توی تستش به مرد هایی میخوره که میل جنسیشون بالاست یعنی اون علایم رو از نظر ظاهری داره

ولی شایدم بخاطر دغدغه غسل و اینا بیخیال شده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو زندگی همیشه زن و شوهر همزمان ممکنه میل به برقراری رابطه نداشته باشن اما بهتره که بخاطر هم تلاش و گذشت کنیم . لجبازی و تلافی کردن و غرور و تظاهر به بی تفاوتی فایده ای نداره . مهربونی و احترام آدما رو بهم نزدیک می کنه

اهان ببخشید من فکر کردم نیومد خونتون.خوب عزیزم درکش کن پس واقعا خستس

البته این کارش هم کمتر از نیومدنش نیست خیلی اولش خورد توی برجکم بیاد ناز بکشه ولی الان حالم بهتر شد

گلیاز جان همین که امشب گفتی اتفاق امشب طبیعی هست خیلی دلم آروم شد. از نظر ظاهری هم توی تستش به مرد ...

اره باور کن طبیعیه .من سالهاست ازدواج کردم و رابطمون فراز و نشیبای زیادی داشته و همه اینا بهم ثابت شدس .آدم فکرشم که درگیر باشه ممکنه رو میلش تو اون لحظه تاثیر بزاره .گاهی هم از استرس کار الکی تو اینستا میچرخن که سرگرم باشن .چون نمیخوان حرفی از استرساشون بزنن که ما رو نگران کنه 

تو زندگی همیشه زن و شوهر همزمان ممکنه میل به برقراری رابطه نداشته باشن اما بهتره که بخاطر هم تلاش و ...

گلیاز جان تقریبا توی این چند ماهه گذشته من همش گذشت کردم خیلی خیلی.حس میکنم برای همسرم عادت شده

[QUOTE=68819874]البته این کارش هم کمتر از نیومدنش نیست خیلی اولش خورد توی برجکم بیاد ناز بکشه ولی ال ...

قربونت عزیزم اگه اینحا نبود که آروم شم بیدارش میکردم دعوا راه مینداختم خخ

گلیاز جان تقریبا توی این چند ماهه گذشته من همش گذشت کردم خیلی خیلی.حس میکنم برای همسرم عادت شده

اگه این مورد زیاد پیش اومده پس باهاش احساستو درمیون بزار و انتظاراتتو بگو .اما نه با اغراق و متهم کردنش .فقط بگو که دلت میگیره و فک میکنی نادیده گرفته شدی و ‌.‌

اره باور کن طبیعیه .من سالهاست ازدواج کردم و رابطمون فراز و نشیبای زیادی داشته و همه اینا بهم ...

استرس کار که خیلی خیلی روش زیاده ،دقیقا مثل یه معتاد توی سرچ اصلی اینستا میچرخه

2790
2778
2791
2779
2792