2777
2789
عنوان

حاجت روایی و دعای دسته جمعی

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 145 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله اگه به صلاحته برگرده اگه برنگشت حکمتش و بفهمی تا ناراحت نباشی و ان شا الله بهترین همسر نص ...

وای نگو تورو خدا به صلاحمه خودم باعث شدم که بره 

برایت آرزو میکنم وقتی دوباره هوای آسمان من بــه ســرت زد آسمانت بگیرد 

ميشه برامنم دعاكنيد خدا بهم بچه بده ؛چهارستون بدنش سالم باشه ك مجبور نشم سقط كنم.🙏🙏🙏🙏

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
ميشه برامنم دعاكنيد خدا بهم بچه بده ؛چهارستون بدنش سالم باشه ك مجبور نشم سقط كنم.🙏🙏🙏🙏

ان شا الله بیای بگی خدا بهت یه فرزند سالم و صالح عطا کرده و هیچوقت داغ بچه نبینی دیگه

توروخدا برا اوضاع مملکتمون دعا کنیم داریم بیچاره میشیم خبر نداریم من اخر اذر زایمان میکنم چون سزارین میشم شیاف دیکلوفناک میگیرم خودم میبرم زایشگاه زایمان دخترم اینکارو کردم اصلا دردو حس نمیکنم ... حالا میگن داروها از ابان تازه تحریم میشن از دیروز شوهرمو فرستادم چند تا بسته بگیره چند تا داروخونه رفته نداشتن خیلی ناراحتم این تازه یکیشه هر ثانیه دارم به وضع این مملکت فک میکنم توروقران دست به دامن خدا بشیم 

ان شا الله بیای بگی خدا بهت یه فرزند سالم و صالح عطا کرده و هیچوقت داغ بچه نبینی دیگه

مرسي عزيزم . ايشالله هرچي از خدا ميخواي بهت بده.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
توروخدا برا اوضاع مملکتمون دعا کنیم داریم بیچاره میشیم خبر نداریم من اخر اذر زایمان میکنم چون سزارین ...

ان شا الله خدا زودتر اماممونو بهمون نشون بده و هر کی دشمن اسلام و ایران عزیزمونه خدا شرش و به خودش برگردونه که اینجوری دارن بهمون ظلم میکنن.ان شا الله خودت و خانوادت سلامت باشید همیشه و رزق و روزیتون زیاد باشه.یه تحقیقی راجب دیفلوفناک بکنید.من امروز یه مطلبی راجب عوارضش خوندم.

مرسي عزيزم . ايشالله هرچي از خدا ميخواي بهت بده.

ممنون ان شا الله حاجت همه روا شه مشکلات ما هم حل بشه.دوستان تاثییر دعا در حق همدیگه رو جدی بگیریم ان شا الله خدا دعای دیگران در حقمون و زودتر اجابت کنه

ان شا الله خدا زودتر اماممونو بهمون نشون بده و هر کی دشمن اسلام و ایران عزیزمونه خدا شرش و به خودش ب ...

اره  عزیزم عوارض که داره ولی حالا یباره من دخترمو که سزا کردم ۲روز اول استفاده کردم واقعااااا هیچی از عملم نفهمیدم حالا اینم اخریشه دیگه چیکار کنیم خواهر نازک نارنجی هستیم    ولی  ایشالا خدا به داد ما جوونا برسه این بچه های طفل معصوممون الهی به حق همین روزای عزیز خدا هممون رو حاجت روا  کنه الهی امین

اره  عزیزم عوارض که داره ولی حالا یباره من دخترمو که سزا کردم ۲روز اول استفاده کردم واقعااااا ه ...

ان شا الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و زیاد درد نکشی. خدا عاقبت خودمون و بچها رو بخیر کنه