2777
2789
عنوان

حاجت روایی و دعای دسته جمعی

901 بازدید | 145 پست

سلام دوستان عزیزم.تقریبا همه میدونیم که دعا کردن در حق همدیگه و برای همدیگه چقدر بهتر اجابت میشه ازتون خواهش میکنم اگه حاجت و التماس دعایی دارید همین جا بنویسید تا همگی برای هم دعا کنیم که ان شا الله خداوند دعامون و مستجاب کنه.

مهمترین دعای خودم ظهور امام زمان عزیزمون

برای مادر عزیزم دعا کنید که خداوند بهش رزق و روزی حلال و واسع عطا کنه.و همچنین برای همه مستاجر ها از جمله خودم که ان شا الله خونه دار بشیم و خداوند همه مریض ها رو شفا بده.

الهی آمین .بعدا تن سالم رزق حلال فراوون ..نابودی دشمنامون ... خوشحالی هموطنامون .... به امید روزی که ایران فقیر نداشته باشه همه درآرامش کامل باشن به امید آینده ی روشن برای جوونها 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین .بعدا تن سالم رزق حلال فراوون ..نابودی دشمنامون ... خوشحالی هموطنامون .... به امید روزی که ...

الهی آمین.خداوند رفتگانمون و بیامرزه.گناهانمون و ببخشه.چشم منتظر ها رو روشن کنه.به همه فرزند صالح و سالم عطا کنه.مشکل ازدواج مجرد ها حل بشه.خانواده ها به هم وفادار باشن.مشکل جهیزیه و خونه جوون ها حل بشه .دشمنان اسلام و ایران عزیزمون نابود بشن و شرشون به خودشون برگرده.شفاعت انبیا و اولیا خدا شامل حالمون بشه و با شهدا محشور بشیم.بهترین جایگاه در این دنیا و اون دنیا بهمون خدا عطا بفرماید.

الهی آمین.خداوند رفتگانمون و بیامرزه.گناهانمون و ببخشه.چشم منتظر ها رو روشن کنه.به همه فرزند صالح و ...

الهی آمین بحق این  شبها بحق آقا امام حسین درد همه دوا بشه مشکل همه حل بشه هیچ ناامیدی وغمگینی وجود نداشته باشه .بیمارستانها خالی بشه از مریضها

کاری که قراره شروع کنیم برامون خوب و خوش یمن باشه..

به امید خدا رزق و روزی حلال و واسع بهتون برسه که در کنارتون انسان های زیادی نون ببرن سر سفرشون و واسطه روزی حلال براشون بشید

به امید خدا رزق و روزی حلال و واسع بهتون برسه که در کنارتون انسان های زیادی نون ببرن سر سفرشون و واس ...

این کاری که قراره انجام بدم اتفاقا چند نفرو زیر پوشش میگیرم.امیدوارم که برام اوکی بشه و خوب باشه

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

دوستان خواهش میکنم هر کی کامنت دوستان دیگه رو میخونه براشون دعا کنه تا به امید خدا خیر و برکت چندین برابر به خودش برگرده و به دعای خیرش مشکل دوستمون حل بشه

این کاری که قراره انجام بدم اتفاقا چند نفرو زیر پوشش میگیرم.امیدوارم که برام اوکی بشه و خوب باشه

الهی به دعای خیر دوستان گره از کارت باز بشه .ان شا الله مشکل کار همه جوونای بیکارمون حل بشه

2790
2778
2791
2779
2792