سلام دوستان عزیزم.تقریبا همه میدونیم که دعا کردن در حق همدیگه و برای همدیگه چقدر بهتر اجابت میشه ازتون خواهش میکنم اگه حاجت و التماس دعایی دارید همین جا بنویسید تا همگی برای هم دعا کنیم که ان شا الله خداوند دعامون و مستجاب کنه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله همه به خواسته هاشون برسن و همیشه موفق باشن و هیچ کس بیمار نداشته باشه تو خونه.سایه پدر و مادرمون بالا سرمون باشه .منم دعا کنید انشالله نی نیم به سلامتی به دنیا بیاد و بتونیم یه خونه بخریم انشالله.
خدا بهم سه تا بچه سالم و خیلی خوشکل مث دخترخالشون بده بهم دوتا پسر یه دختر بردیا.سبحان.کاترینا.
من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
ان شا الله صاحب 3 تا بچه صالح و سالم بشی که باقی الصالحاتت بشن و خیر دنیا و اخرتت باشه
ممنون که اینقد قشنگ دعام کردی الهی امین .الهی که تو هم به خواسته های دلت برسی
من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
ممنون که اینقد قشنگ دعام کردی الهی امین .الهی که تو هم به خواسته های دلت برسی
ان شا الله.ممنون از شما.برای مادر و پدرم دعا کنید.و همچنین همسرم که رونق تو کارش بیافته و خودم هم دانشگاه رشته ای که میخوامسال آینده ان شا الله قبول بشم.خدا سلامتی و آرامش بهمون بده و همچنین به شما و خانوادت و همه انسان های خوب.ان شا الله بی کار ها برن سر کار.دلار قیمتش بیاد پایین .شر دشمنا به خودشون برگرده.ظهور امام زمان و ببینیم و از یارانش باشیم.