سلام دوستان عزیزم.تقریبا همه میدونیم که دعا کردن در حق همدیگه و برای همدیگه چقدر بهتر اجابت میشه ازتون خواهش میکنم اگه حاجت و التماس دعایی دارید همین جا بنویسید تا همگی برای هم دعا کنیم که ان شا الله خداوند دعامون و مستجاب کنه.
2ساله مادر شدم ولی لذتی ازش نبردم.دعا کنین تا مهرش به دلم بیفته.دعا کنین ارامش تو روحم جاری بشه.غم غربتو تحمل کنم.دعا کنین واسه خواهرم.واسه شوهرم.واسه خودم.منم براتون دعا کردم.بحق این روزای عزیز بحق 6ماهه امام حسین دعا میکنم کسی شرمنده نباشه پیش خانوادش.دلتون باز و صاف باشه.روزیتون وسیع و حلال.اگه اشک از چشماتون میاد واسه شادی براورده شدن حاجاتتون باشه.الهی آمین
2ساله مادر شدم ولی لذتی ازش نبردم.دعا کنین تا مهرش به دلم بیفته.دعا کنین ارامش تو روحم جاری بشه.غم غ ...
ان شا الله زندگیت پر از شادی و آرامش باشه همیشه و هیچ وقت داغ نبینی و بچه ات باعث خیر دنیا و آخرتت بشه و باقی الصالحاتت باشه و شوهرت هر روز عاشقتر از روز قبل نسبت به شما باشه و رزق و روزی فراون و حلال نصیبتون بشه.برات صلوات میفرستم.
لطفا توي اين ايام عزيز هر لحظه اي كه به ياد امام حسين دلتون شكست منم دعا كنين باردارم و در سو ...
ان شا الله به حق امام حسین بیای خبر بارداری و سلامتی بچه ات و خیلی زود بهمون بدی و دلمون و شاد کنی.برات آیت الکرسی میخونم. ان شا الله بچه ات خیر دنیا و اخرتت بشه برات.
به نیت حاجت همه دوستان ۵ تا آیت الکرسی ختم شد. انشاالله که خداوند نظری به دلهای همتون بندازه و گره زندگیتون باز بشه و زندگی سرشار از سلامتی و عشق و برکت در انتظار همتون باشه. الی امین
حالم خیلی بده دارم کفر میگم از عصر، عصر شنیدم نوه خاله ام که از من و خواهرم کوچیکتره نامزد کرده? دارم دق میکنم دعا کنین با این حجم کفر گفتنم تا صبح سنگ نشم
خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
حالم خیلی بده دارم کفر میگم از عصر، عصر شنیدم نوه خاله ام که از من و خواهرم کوچیکتره نامزد کرده? دار ...
به نظر من زود ازدواج کردن مهم نیست خوب ازدواج کردن مهمه.ان شا الله خدا بهترین تقدیر و براتون در نظر گرفته.همه ما تو زندگیمون روزهایی بوده که احساس شکست و نا امیدی و ناکامی داشتیم ولی ما نمیدونیم دقیقا خیرمون چیه و سال ها بعد متوجه میشیم.شاید ظاهر زندگی دیگران خوب باشه ولی دقیقا همونی نیست که ما فکر میکنیم.امیدوارم ادمی تو زندگیت بیاد که همه غم و غصه هات فراموش بشه.هم برای شما هم خواهرت.