2777
2789
عنوان

حاجت روایی و دعای دسته جمعی

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 145 پست
امیدوارم هیچ  پدر و مادری شرمنده بچه هاشون نباشند. هیچ سفره ای خالی نباشه. هیچ کس با بغض و نا ...

الهی آمین. برات صلوات فرستادم گلم. خیلی دعای قشنگی کردی اشکام اومد الهی که هیچکس با بغض و ناراحتی نخوابه. تو چهار سال اخیر شبای زیادی رو اینجوری گذروندم الهی که به زودی به سر بیاد این شبای ناراحتی و منم طعم خوشبختی رو بچشم

الهی آمین.خداوند رفتگانمون و بیامرزه.گناهانمون و ببخشه.چشم منتظر ها رو روشن کنه.به همه فرزند صالح و ...

الهی امین. استاتر عزیز برای حاجتتون ایت الکرسی و نادعلی کبیر خوندم و صلوات فرستادم. انشاالله همه عاقبت بخیر بشیم. دعا کنین این زنی که زندگی شوهرم با همسر اولش رو بهم زده و الان داره زندگی مارو هم بهم میزنه به هر شکلی که صلاحه از زندگی همسرم بیرون بره هر چه زودتر و خداوند این جرات و اراده رو در وجود همسرم بزاره که بعد از ده سال واقعا برای همیشه اونو کنار بزاره و اگه صلاح در این نیست منو هر چه سریعتر ازین ازدواج به صورتی که کمترین لطمه بهم وارد بشه خلاص کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که هیچ مشکلی نیست الهی که فردا خبر خوب بهتون بدن. مادر من هم چند سال پیش همین مشکل رو داشت. ...

تو سونو گفتن یه تومور هست

مادر شما هم همین طور بود

الهی شکر که بهترن انشاالله که سایش بالا سرت با سلامتی باشه

خدا هرکی که منو دعا کرد خیرش بده واسم دعا کنید غم از تو وجودم بره بیرون واسه همیشه. ریپ کنین.

الهی امین. انشاالله که به زودی همه غصه هات کنار بره و جاشو شادی و خوشبختی بگیره. برات ایت الکرسی خوندم عزیزم

تو سونو گفتن یه تومور هست مادر شما هم همین طور بود الهی شکر که بهترن انشاالله که سایش بالا سرت با ...

سونوش رو نمیدونم ولی شدیدا درد داشت که بردیمش دکتر براش کولونوسکوپی نوشت. انقدر دردش شدید بود ما اولش فکر کردیم آپاندیسش داره میترکه. ما خیلی ترسیده بودیم ولی خدا رو شکر مشکل حاد نبود. الهی که به حص این شب های عزیز فردا خبر خوب بهتون بدن

الهی آمین. برات صلوات فرستادم گلم. خیلی دعای قشنگی کردی اشکام اومد الهی که هیچکس با بغض و ناراحتی نخ ...

عزیزم انشالله از این به بعد دلت شاد باشه و خوشبخت خوشبخت. انقدر خوشبخت بشی که جبران تمام شب هایی باشه که گریان خوابیدی. به نیت آرامشت ۱۴ تا صلوات و یه ایه الکرسی میخونم

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
الهی امین. استاتر عزیز برای حاجتتون ایت الکرسی و نادعلی کبیر خوندم و صلوات فرستادم. انشاالله همه عاق ...

ممنون دوست عزیزم که برای من و بقیه بچه های تاپیک دعاهای قشنگ کردی.من دیروز ناراحت بودم برای مامانم و یکی از دعاهام ررق و روزی حلال برای مادرم بود.چون از پدرم جدا شدن.الهی شکر به برکت دعای شما و دوستان دیشب بهم گفت از یه جایی مقداری پول بهش رسیده و من اینو نتیجه دعای شما دوستان میدونم.الهی شکر .ای خدای بزرگم که هیچ کس دغدغه مالی و بیماری نداشته باشه.

خدا به حق امام حسین عزیز زندگیت رو به راه بشه و شوهرت بتونه خودشو از رابطه ای که آرامش شما رو گرفته بکشه بیرون و گذشته رو برات جبران کنه و وفادار و صادق و عاشق ترین نسبت به شما باشه.برات ایت الکرسی میخونم.به دوستانم توصیه کردم تو چله قرار عاشقی دکتر مظاهری شرکت کنید.برای آرامش خودتون. خیلی از زندگی های در شرف طلاق دوباره برگشته ان شا الله هر چی به صلاحته دوست عزیز.

لطفا برای حالِ دلم ازته دلتون دعاکنید😢ان شاءالله خداگره ازمشکلات همه بازکنه؛حاجت رواباشید🙏

ان شا الله برات صلوات میفرستم دلت پر از آرامش و شادی باشه و غم نبینی به حق امام رضا

ان شا الله برات صلوات میفرستم دلت پر از آرامش و شادی باشه و غم نبینی به حق امام رضا

ممنون بابت دعات عزیزم😢😢همچنین ان شاءالله هرچی خیروخوبی هست ازجانب خداسرازیربشه به زندگیت🙏

ممنون بابت دعات عزیزم😢😢همچنین ان شاءالله هرچی خیروخوبی هست ازجانب خداسرازیربشه به زندگیت🙏

ممنون دوست عزیز.من دیروز یکی از ناراحتی هام به برکت دعای دوستان کمتر شد. خدا از یه جایی به مامانم پول رسوند.الهی همه حاجت روا بشن بیان تو تاپیک بگن دلمون شاد بشه.

عزیزم منم تو شرایطیم که معنی برزخ رو با تک تک سلولام حس میکنم خیلی درکت میکنم. برات ایت الکرسی خوندم ...

فدات مهربون

ممنون ازدعات وامیدوارم خودتم به شادی وآرامش برسی عزیزم منم واست میخونم💚

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه هرچي به دلتون ميفته همين الان براي منم دعا كنيد

الهی هر چی خیره هر چه زودتر بهت برسه زندگیت پر از آرامش باشه و خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه.برات صلوات فرستادم.

ممنون دوست عزیز.من دیروز یکی از ناراحتی هام به برکت دعای دوستان کمتر شد. خدا از یه جایی به مامانم پو ...

خداروشکر😍ان شاءالله مشکلات همه حل بشه؛وبه حق دعای شمادوستان پاک ومهربون خدایه نگاهی هم به من بندازه🙏