2777
2789
عنوان

حاجت روایی و دعای دسته جمعی

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 145 پست
ان شا الله مشکلاتت هر چه سریعتر حل بشه و بیای از شادیات بگی و غم و غصه نبینی

مرسی عزیزم انشالله شما هم ب حاجاتتون به زودی زود به حق این شب وروزای عزیزبرسین.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

عزیزانم من درشرف طلاقم وراهیم نیست واین صلاحمه

واسه اینکه راحت تموم شه وبعدش به آرامش برسم وحال داغونم خوب شه

واسه یه شغل مناسب

واسه سلامتی وآرامش پدرومادرم

ممنونم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزانم من درشرف طلاقم وراهیم نیست واین صلاحمه واسه اینکه راحت تموم شه وبعدش به آرامش برسم وحال داغ ...

ان شا الله هر چی خیره برات پیش بیاد.و رزق و روزی حلال و زیاد نصیبت بشه و مشکلاتت حل بشه .یکی دیگه از دوستانم شرایط شما رو داشتن من بهشون قرار عاشقی رو معرفی کردم چون بهضی ها با شرایط شما انجام دادن و زندگیشونو تغییر دادن.نه حتما برای برگشت به زندگی قبلی بلکه برای دل خودتون و آینده بهتر فک نمیکنم بد باشه این راهم امتحان کنید.اینم اینستاش

http://Instagram.com/ghararasheghi

ان شا الله هر چی خیره برات پیش بیاد.و رزق و روزی حلال و زیاد نصیبت بشه و مشکلاتت حل بشه .یکی دیگه از ...

ممنون عزیزم

حتما میخونم پیج رو

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الهی 

خدافرج اقا امام زمان نزدیک کنه 

خدا همه مریضها رو شفا بده

به همه بندهاش روزی حلال.

درکنار دعای خیر همه بندهاش.

به عزیزانم تن سلامت بده و زیر سایه خدا محفوظ باشن.

بخصوص پسر گلم.وهمسرم.

وهمچنین پدر ومادر خواهرام وبرادرم و بچه هاشون.

چون با خوشی عزیزانم منم شادم.

وعاقبت خیر برای تک تک بندگان خدا.

وشما دوستان.

امیدوارم هیچ  پدر و مادری شرمنده بچه هاشون نباشند.

هیچ سفره ای خالی نباشه.

هیچ کس با بغض و ناراحتی نخوابه.

خدا حاجت همه را بده به خصوص تمام دوستتانی که کامنت گذاشتن. برای همتون صلوات فرستادم.

انشالله مامان منم همیشه سلامت باشه.

منم به خواسته هام برسه.

التماس دعا

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
برای شوهرم دعا کنید که فردا کلونوسکوپی داره تو سونو تو رودش تومور دیدن تو رو قران دعا کنید التهاب ...

انشاالله که هیچ مشکلی نیست الهی که فردا خبر خوب بهتون بدن. مادر من هم چند سال پیش همین مشکل رو داشت. ببخشی تو مدفوعش خون میدید ولی کولونوسکوپی که انجام داد هیچ توموری نبود شکر خدا بهش دارو داد دکتر. انشاالله که مشکلی نیست نگران نباشید

خدا هرکی که منو دعا کرد خیرش بده

واسم دعا کنید غم از تو وجودم بره بیرون واسه همیشه.

ریپ کنین.

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
عزیزانم من درشرف طلاقم وراهیم نیست واین صلاحمه واسه اینکه راحت تموم شه وبعدش به آرامش برسم وحال داغ ...

عزیزم منم تو شرایطیم که معنی برزخ رو با تک تک سلولام حس میکنم خیلی درکت میکنم. برات ایت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم. انشاالله هر چه زودتر ازین برزخ بیرون بیای و زندگی شادی پیش رو داشته باشی