2777
2789
عنوان

به نظرتون منظوری داره یا نیتش خیره

213 بازدید | 16 پست

وقتی پسر فامیل بهت میگه یه دختر برام پیدا کن میخواد حالین کنه ازم خوشش میاد و نیت پلیدی داره یا چون برخی اخلاقامو پستدیده مثل قوی بودنم در عین جذاب بودن و مدیریت زندگی و ... میخواد واقعا یکی مثل من گیرش بیاد و منظور بدی نداره؟

تجربیاتتونو در اختیارم بذارید که اگه نیتش شومه نزدیکش نشم وگرنه کمکش کنم

کسی تا حالا به شما گفته مثل خودت برام پیدا کن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خودت وقتی متاهل هستی گفته یکی مثل خودت برام پیدا کن دیگه نیستش ازدواج هست دیگه

آخه یکی بهم گفت یکی از راههای پسرا برای مخ زدن اینه غیر مستقیم حالی یکی میکنن که از اون خوششون میاد که نتونه به اون پسر چیزی بگه و اعتراضی کنه یه مدل استفاده از عبارات دو پهلو

با شوهرت درمیون بزار بگو اینطوری گفته

من اگه جای شما بودم اینکار رو نمیکردم

حتی اگر نیتش خیر هم باشه بک درصد اگه پس فردا یه مشکلی پیش بیاد از چشم تو میبینن

دختر و اینا رو بزرگتر ها باید پیدا کنن

شما خودتون ایشون رو بهتر میشناسید

حتما نوع نگاهذیا طرز بیان یا حالا هررررچیز دیگه ای ازش دیدید که این حس بهتون دست داده

ما اون ادما نمیشناسیم که

ولی من به حس شما مطمئن ترم تا نیت خیر اون

چون من اکه بخوام به یه خانوم که متاهله ، این حرفو بزنم

نمیگم مث خودت،،،!

در ذهنم صفات بارز و مورد پسندی که از اون خانوم دیدمو به زبون میارم

مثلا یه نفر برام پیدا کن که اینجوری باشه و اینجوری باشه و فلان جور باشه

نه اینکه بگم

مث خودت باشه

خلاصه

بنظر منم ازش دوری کنید.

خودتون نشونه هارو متوجه شدید که اومدید سوال پرسیدید

پس نشونه هارو نادیده نگیرید

موفق باشید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

شما خودتون ایشون رو بهتر میشناسیدحتما نوع نگاهذیا طرز بیان یا حالا هررررچیز دیگه ای ازش دیدید که این ...

جالبه شما به عنوان یه آقا نظرتون با کاربران خانم متفاوت بود خانم ها اکثرا خوش بین بودند اما شما نه شاید دلیلش اینه که شما به عنوان یه مرد همجنس های خودتونو بهتر میشناسید🤣

با شوهرت درمیون بزار بگو اینطوری گفته من اگه جای شما بودم اینکار رو نمیکردم حتی اگر نیتش خیر هم باشه ...

نه این مساله ی بزرگی نیست که بخوام به شوهرم بگم و ذهنشو به بریزم شاید من الکی حساسم و چیز خاصی نیست