2777
2789
عنوان

اضاف وزن

130 بازدید | 5 پست

بچه ها من تو دو هفته ۲ کیلو اضاف کردم هفته ی ۲۵ وزن من ۸۷ بود تو مطب بعدش هی استرس گرفتم و غذا نخوردم و اینا وزنم شد تو هفته ی 27 85 باز دوباره الان تو هفته ی ۳۰ رفتم ۸۷ به نظرتون دو کیلو اضاف کردن تو ۱۴.۱۵ روز زیاده ازمایش قند و دفع پروتئین هم دادم ندارم 

عزیزم اینکه تو یه ماه بیشتر از ۲ کیلووزن کم کنی ینی داری بدنتو‌نابود میکنی البته باید این وزن کم کردنم‌زیر نظر متخصص تغذیه باشه

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

عزیزم اینکه تو یه ماه بیشتر از ۲ کیلووزن کم کنی ینی داری بدنتو‌نابود میکنی البته باید این وزن کم کرد ...

عزیزم منظورم این بود بعد دو هفته تو بارداریم ۲ کیلو اضاف کردم یعنی هفته ای ۱ کیلو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منظورم این بود بعد دو هفته تو بارداریم ۲ کیلو اضاف کردم یعنی هفته ای ۱ کیلو

اهان نمیدونم چی‌شد‌یهو قاطی کردم😂

رفتی پیش دکتر؟

اهان نمیدونم چی‌شد‌یهو قاطی کردم😂 رفتی پیش دکتر؟

امروز پیش دکتر بودم میگه  خوب اضاف کردی چون کلا از اول بارداری ۸۱ بودم تا همین دو هفته پیش ۸۵ کیلو بودم 😒 میگفت ۴ کیلو تو هفت ماه خیلی کمه بعد دیگه خوردم غذا خوردم و اینا شدم ۸۷ تو دو هفته ۲ کیلو گفت خوبه زیاد نیست تا ماه ۴ کیلو خوبه اونم تو دو ماه اخر چون ماه هشتمم

امروز پیش دکتر بودم میگه  خوب اضاف کردی چون کلا از اول بارداری ۸۱ بودم تا همین دو هفته پیش ۸۵ ک ...

خب پس جای نگرانی نیس انشالله نی نیت زودی میاد بغلت😍