2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 393 پست

سلام خوبین دوستان  من دیروز و امروز بی بی چک مدیکور گذاشتم سمت چپی واسه امروز صبح هست هاله افتاد  به نظرتون فردا برم از بدم ۱۰ روزه عقب انداختم 

یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین دوستان  من دیروز و امروز بی بی چک مدیکور گذاشتم سمت چپی واسه امروز صبح هست هاله افتا ...

سلام عزیزم،آره بنظرم ۱۰ روز بعد موعد برا آزمایش خون مناسبه دیگه

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
سلام خوبین دوستان  من دیروز و امروز بی بی چک مدیکور گذاشتم سمت چپی واسه امروز صبح هست هاله افتا ...

پیشاپیش مبارک باشه خانومی،نتیجه قطعی آزمایشتون رو اینجا بگذارید ماهم خوشحال شیم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

دوستم راهنمایی میکنی چطوری امضا بگذارم؟!،وقتی متن امضا رو درج میکنم و میزنم ذخیره تغییرات پیام میده لطفا از امکانت ویرایشگر استفاده کنید

الآن شما چهار تا بیبی گذاشتید مثبت شده؟😍

ماه قبل گزاشتم هر ۴ تا مثبت بود با این حال پریود شدم البته با کمردرد و شکم درد شدید ..اردیبهشتم یه سقط داشتم اونم همونطور شد ک اونو رفتم دکتر گفت سقط کردی من حامله ام باشم با این حال پریود میشم واس همین میگم آره دیگه پری شدم کارامو انجام میدم میرم پیاده روی و اینا و وسایل جابه جا میکنم سقط میشه پریودی م و حاملگی م واس همین معلوم نیست 

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
ماه قبل گزاشتم هر ۴ تا مثبت بود با این حال پریود شدم البته با کمردرد و شکم درد شدید ..اردیبهشتم یه س ...

😟 خوی پس با این اوصاف همیشه سعی کنید با ملاحظه کار کنید در هر شرایطی،هوا خودتون رو داشته باشید

پیشاپیش مبارک باشه خانومی،نتیجه قطعی آزمایشتون رو اینجا بگذارید ماهم خوشحال شیم

باشه عزیزم حتما فردا خبر میدم به نظرتون میتونه مثبت باشه بی بی چکم‌؟؟

یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
باشه عزیزم حتما فردا خبر میدم به نظرتون میتونه مثبت باشه بی بی چکم‌؟؟

إن شاء الله،هرچی خدا بخواد دوستم❤️

*سلام هرکسی رو که میشناسید میخادبچه داربشه یا بچه نداره روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریاوحضرت علی اصغر روزه بگیره خیلیییی جواب میده لطفا پخش کنید شاید خیلیا بی خبر باشن..*

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

بچه ها رفتم از دادم جوابم مثبت بود خدااااااااااااااایا شکرت خداجوووووووونم عاااااااشقتم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
*سلام هرکسی رو که میشناسید میخادبچه داربشه یا بچه نداره روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریاوحضرت علی ...

چه عااالی👌👌👌

من ۳۰ مرداد مثبت شد که ۷ روز به موعدم مونده بود و بتا دادم همون روز ک ۱۱۹ بود.. امیدوارم دامن همه س ...

😍😍😍مبارک باشه عزیزم،چی خوب چقدر زود

بچه ها رفتم از دادم جوابم مثبت بود خدااااااااااااااایا شکرت خداجوووووووونم عاااااااشقتم 

😍😍😍😍😍واقعا منم خوشحال شدم،إن شاء الله بقیمون هم این حس شما رو تجربه کنیم