2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 393 پست
استارتر جان چند ماه اقدامی چندسالته؟

بار اولمه😅،۲۵

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
بار اولمه😅،۲۵

منم ۲۵ سالمه خوشبختم😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار اولمه😅،۲۵

انشاءالله همین ماه میگیره و نی نی دارمیشی😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انشاءالله همین ماه میگیره و نی نی دارمیشی😍

خدا کنه دوست جونی،ممنون از انرژی مثبتتون

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
میدونم دوستم  اگه فکرای منفی کنی سرت میاد  ممنون پاکش میکنم

عزیزم چطوری امضا بگذارم؟وقتی میخوام امضا بگذارم میزنم ذخیره تغییرات میگه از ویرایشگر استفاده کنید،یعنی چی؟چیکار باید بکنم،راهنماییم می کنید؟

سلام منم اقدامی ام 

😍😍😍 خوش آمدید دوستم،إن شاء الله خوش خبر باشید

سلام منم اقدامی ام 

بی بی چکتون مثبت شد اینجا خبرشو بگذارید ماهم خوشحال بشیم😍😍😍

😍😍😍 خوش آمدید دوستم،إن شاء الله خوش خبر باشید

مرسی ولی امیدی ندارم نه حاملگی م معلومه نه پریودم نه سقطم  انگار اصلا یه انسان معمولی نیستم  خیلی ناامیدم

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
بی بی چکتون مثبت شد اینجا خبرشو بگذارید ماهم خوشحال بشیم😍😍😍

عزیزم ۴ تا بیبی چک با مارکای مختلف اگ مثبت شه یعنی واقعاا مثبته یا امکان کاذب بودنش هست؟؟

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
عزیزم ۴ تا بیبی چک با مارکای مختلف اگ مثبت شه یعنی واقعاا مثبته یا امکان کاذب بودنش هست؟؟

😁نه دیگه بد به دلتون راه ندید،نمیشه که چهارتا مارک مختلف هر چهارتا کاذب باشه، إن شاء الله مثبته

اگ با منی آره 

إن شاء الله خیلی زود خدا براتون جبران‌میکنه عزیزم❤️

مرسی ولی امیدی ندارم نه حاملگی م معلومه نه پریودم نه سقطم  انگار اصلا یه انسان معمولی نیستم &nb ...

الآن شما چهار تا بیبی گذاشتید مثبت شده؟😍