2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 393 پست
*سلام هرکسی رو که میشناسید میخادبچه داربشه یا بچه نداره روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریاوحضرت علی ...

دوستان گلمممم منم تمام دعاهای قرآنی رو برای فرزند صالح  اینجا میگذارم،استفاده کنیم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

دعاهای مخصوص فرزند صالح داشتن

۱.رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَأَرِنَا مَنَاسِكَنَا وَتُبْ عَلَيْنَا ۖ إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
اى پروردگار ما، ما را فرمانبردار خويش ساز و نيز فرزندان ما را فرمانبردار خويش گردان، و مناسكمان را به ما بياموز، و توبه ما بپذير كه تو توبه‌پذيرنده و مهربان هستى.

۲.رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
اى پروردگار من، مرا از جانب خود فرزندى پاكيزه عطا كن، همانا كه تو دعا را مى‌شنوى.

۳.رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ
اى پروردگار من، مرا و فرزندان مرا برپاى‌دارندگان نماز گردان. اى پروردگار ما، دعاى مرا بپذير.

۴.رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
اى پروردگار ما، از همسران و فرزندانمان دلهاى ما را شاد دار، و ما را پيشواى پرهيزگاران گردان.

۵.رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي ۖ إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
 اى پروردگار من، به من بياموز تا شكر نعمتى كه بر من و بر پدر و مادرم ارزانى داشته‌اى به جاى آرم. كارى شايسته بكنم كه تو از آن خشنود شوى و فرزندان مرا به صلاح آور. من به تو بازگشتم و از تسليم‌شدگانم.

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها رفتم از دادم جوابم مثبت بود خدااااااااااااااایا شکرت خداجوووووووونم عاااااااشقتم 

مبارکههه چند ماه اقدام داشتی؟دارو خوردی یا طبیعی ؟

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
نه بابا دوقلو خوبه.من که فهمیدم ۳تاس انقد گریه کردم شوهرم کلا میگفت بنداز هیچ کدوم نمیخوام

عزیزم...نندازشون..من یبار خودم رفتم سقط کردم چون وسعمون نمی‌رسید الان خیلی پشیمونم اصلا حس خیلی بدی داره...

Trust on god and keep on, just be your self
خخ اون کلا روزه نمیگیره تحمل نداره عززیز😍😍😍

عزیزم در مورد فرزند این دعاهایی رو که گذاشتم تو قنوت نماز هاتون یا بعد نمازها مداومت داشته باشید إن شاء الله نتیجه میگیرید این دعای حضرت زکریاست که خداوند اجابتش میکنه،با حضور قلب و خلوص نیت از خدا بخواهید 👈 رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

من چهل دقیقه پیش بی بی گذاشتم منفی شد..سی دوره امه...۲۶روزه که پاکم..یه هفته پیش سونو انجام دادم همه ...

زود نگذاشتید؟

😍😍😍😍😍واقعا منم خوشحال شدم،إن شاء الله بقیمون هم این حس شما رو تجربه کنیم

ان شاالله قسمت همه منتظرها بشه رفتم سونو‌باید طبق پریشش هفته میبودم ولی جنین چهار هفته ست نگران شدم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍