2777
2789
عنوان

دل سوزوندن

685 بازدید | 35 پست

سلام دوستان. به نظرتون چرا بعضی افراد وقتی چشمشون به یه آدم بی زبون میخوره اینقدر دل میسوزونند و تحقیر میکنند؟ چرا خدا پس سرشون نمیزنه؟  

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر صبر صبر چوب خدا صدا نداره اگه بزنه دوا نداره

تا حالا که من چوب خدا رو ندیدم. اگه زده بودشون که باید ادب می‌شدند و دیگه اذیت نمیکردن 

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد
هر وی زبونت ذزاز تر باشه تو زندگیت موفق تری ولی احتراماتو نکه داری و سکوت کنی همیشه همه کاسه ها زو س ...

زبون درازم یه همراه که من متاسفانه ندارم

یاد یه خاطره افتادم که بابابزرگم تعریف میکرد 

بابابزرگ من خان بودن 

میگفت یه بار نوکرشو می فرسته قند و شکر بخره ..

بعد دو تا اراذل اوباش راهشو می گیرن پولشو قند و شکرشو میگیرن کتکش میزنن ببخشید بهش تجاوز هم میکنن و تو دهنش ادرار هم میکنن 

نوکره هم خیلی مذهبی بوده همش در حال دعا و نماز بوده ولش میکردی جز نماز و دعا برای اخرت و بهشت و ارزوی حوری رویایی نداشته 

اومده بوده خونه همش تعریف میکرده چه بلایی سرش اومده 

بعد میگفته : ای خدا چرا نزدیشون ... چرا سیاهشون نکردی ؟ چرا از اسمون رو سرشون سنگ نریختی ؟

هزاران سال طول کشید و میلیون ها انسان قربانی شدند تا بشر بفهمد که نباید نباید نباید ساخته دست خودش رو بپرستد...

حالا چند هزار سال باید طول بکشد و چند میلیارد انسان بیگناه باید قربانی شوند تا بشر بفهمد که ساخته ذهنش را هم نباید نباید نباید نباید بپرستد...

یاد یه خاطره افتادم که بابابزرگم تعریف میکرد  بابابزرگ من خان بودن  میگفت یه بار نوکرشو ...

بعدش چی میشه؟

دوسال باهم بودیم همون حرفای کلیشه ی این هفته میاد خواستگاری یه شب پیام داد اومدیم خواستگاری دخترعموم چه روزای بدی بود خطم رو عوض کردم بعد مدتی دوست احمقم شماره جدیدم بهش داده بود گاهی وقتا پیام میداد من اصلا جوابش نمیدادم همون اول بچه دارشدن بازم پیام میداد من یکبارجواب دادم گفتم اگه یکبار دیگه به من پیام بدی به خانمت میگم جواب داد یک تارموی گندیده خانمم با تو عوض نمیکنم دل من خیلی سووخت به ماه نرسید خانمش رو با یه پسره توی خونه اش گرفتن چوب دل سوخته من رو خورد

خدایا شکرت
هزاران سال طول کشید و میلیون ها انسان قربانی شدند تا بشر بفهمد که نباید نباید نباید ساخته دست خودش ر ...

بسیار عالی ...

دوسال باهم بودیم همون حرفای کلیشه ی این هفته میاد خواستگاری یه شب پیام داد اومدیم خواستگاری دخترعموم ...

آخی... خدا گذره ازش..‌. آدم وقتی میبینه جواب دل سوخته اشو یکم آروم میشه

[QUOTE=68277032]هیچی قرار بوده چیزی بشه؟هزاران ساله میلیاردها انسان زن کودک بیگناه کشته شدن چی شده مگه ؟ [/QUOT

هیچی... عدالتی وجود نداره