هیچ وقت ب وضوح رفتار بدشو ب نمایش نمیزاره با رفتاراش با حرکتاش با تیکه هاش با حرفاش. به ادم یه چیزایی رو حالی میکنه. بعدم ک گلایه میکنی ب راحتی میزنه زیرش ازش خسته شدم ازش متنفر شدم ولی فقط ب خاطر اینکه شاید خودمم ی روز مادرشوهر باشم بهش بد نمیکنم ولی روز ب روز بدتر میشه ... خیلی با سیاسته جلو پسرش کاملا عوض میشه ...چ کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه این که خودت گفتی ملایمت نشون دادی و خوب نشده که هیچی بدترم شده پس دیگه از چی میترسی؟ من بودم دلو به دریا میزدم بدتر از خودش میشدم به قیمت یه مدت اعصاب خوردی و دعوادبا شوهرم... ولی آخرش مطمئنم اونا هم کوتاه میومدن.. بعضی با حمله ی متقابل به خودشون میان نه ملایمت
تو منی یا من توام؟ دقیقا مادرشوهر منم همینه هرچیم میگم خانواده م فک میکنن دارم عروس بازی در ...
بهت توصیه میکنم یه دفعه بره همیشخ تمومش کنی من تصمیم گرفتم از این ب بعد همه کارای بدشون رو ب روشون بیارم و ازشون جواب بخوام نه دیگ خودم حرص میخورم نه هیچی ....
دقیقا چجوری کرک و پرشو میریزی به مام یاد بده والا شوهر منم نهایا اگه حرف منو قبول کنه میگه خب ...
وای دقیقاااااااااااااا میگه : عزیزم میگی چیکار گنم مامانمه چ بد چ خوب همینه. من نمیتونم تغیرش بدم ک حالا نوبت ب من برسه ها هم منو تغیر میده هم هزار تا کار بلده بکنه....