2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
اخ گفتی لامصبا خیلی دو روأن یه چی میگن بعد زودی میزنن زیرش یا پیش تو یچی میگن پیش یکی دیگه یچی دی ...

بقرآن مادرشوهر من ی جوری میزنه زیر حرفاش ک خودمم ب شک میافتم ک اصن اون حرفو زده یا ن

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
خانومی این بره کسایی ک دورن خوبه ولی نه برای منی ک طبقه بالام زندگی میکنه 

خب باید یه حد و حدودی بزاری که هر دقیقه نیاد خودتم فقط با شوهرت برو یه مدت بگذره میبینی ارزش و احترامت هزار برابر شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا وقتی خونه نیسم میاد میره تو اشپزخونم هرکار دوس داره میکنه مثلا یخچالش جا نداشته باشه بدون اجازه وسایلاشو میغره میزارع تو اشپزخونه من یا. مثلا من نشستم نمیگه دارم اینو میزارم تو یخچالتون یا اینو ور می‌ارم حالا خودش میکنه هیچی خواهرشوهرامم ک میان.  همین وضعه اونا اونجوری نبودن. این اونارو هم بد عادت کرده لعنتی

خب باید یه حد و حدودی بزاری که هر دقیقه نیاد خودتم فقط با شوهرت برو یه مدت بگذره میبینی ارزش و احترا ...

ساده ای جانم ! شوهرمم طرف مامانشو میگیره هیچی بهشون نمیگه من  چجوری بیام حدو حدود بزارم براش!

عزیزدلم وقتی میخوادبیادخونتون بگو اااااشمااومدین من میخواستم برم حموم یامثلااگه بچه دارین بگوبچه هاموبگیرمادرجون یاهرچی که صدامیزنی میخوام حموم کنم یامثلابچه مومیخواستم حموم کنم خوش امدینوایناااامثلا

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
ساده ای جانم ! شوهرمم طرف مامانشو میگیره هیچی بهشون نمیگه من  چجوری بیام حدو حدود بزارم براش!

من باشم وقتی شوهرم نیست و بیاد بهش رو نمیدم و وقتی شوهرم باشه و بیاد بشدت بهش محبت میکنم یه مدت ممکنه به شوهرم گلایه کنه ولی من مدام مظلوم بازی درمیارم و حاشا میکنم جوری که خود مادرشوهره روانی بشه... وقتی مثل خودش باشی و از فیلم بازی کردن خسته نشی به خودش میاد... البته وقتی دیدم اخلاقش درست شده از ته دلم بهش محبت میکنم... 

با حرف زدن که حد و حدود نمیذاری گلم کاری کن ازت فراری باشه البته پیش شوهرت باهاش خیلی خوب باش،

عزیزدلم وقتی میخوادبیادخونتون بگو اااااشمااومدین من میخواستم برم حموم یامثلااگه بچه دارین بگوبچه هام ...

میدونی  نمیاد بشینه ک یا میاد یه چیز ببره یا یه چیز میاره بزاره  یا دستوری داره. ووووو یه کمم ک نمیرم خونشون سریع ب شوهرم میگه اره زنت دوری میکنه نمیاد فقط تو میای با تو میاد  ووووو ... کلا بلده چیکار کنه

میدونی  نمیاد بشینه ک یا میاد یه چیز ببره یا یه چیز میاره بزاره  یا دستوری داره. ووووو یه ...

توام دو سه روز یه بار برو ده دقیقه با قیافه بشین برگرد وقتی هم گلایه کرد به شوهرت، قسم بخور بگوو همین دیروز رفتم😂 وای کاش مادرشوهرت مال من بود کرک و پرشو میریختم😂

توام دو سه روز یه بار برو ده دقیقه با قیافه بشین برگرد وقتی هم گلایه کرد به شوهرت، قسم بخور بگوو همی ...

تو دیگ کسی .... من عمرا نمیتونم قسم دروغ بخورم  میترسم اصن یه مدت کم میرفتم کم مینشسم و با قبافه پدرشوهرم ب شوهرم گفته بود. چرا ناراحت؟  تو مگ مرد نیسی ک زنت اینجوری ناراحته و فلان ... مرده خوبه هاااا ولی تازمانی ک تحت تاثیر زنش نباشه