2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو دیگ کسی .... من عمرا نمیتونم قسم دروغ بخورم  میترسم اصن یه مدت کم میرفتم کم مینشسم و با قباف ...

قسم دروغ نیست که عزیزم گفتم برو ده دقیقه با قیافه بشین بیا، منظورم اینه که وقتی باهاشون تنهایی کاری کن بهشون خوش نگذره و ترجیح بدن با شوهرت بری و بیای

خلاصه این که خودت گفتی ملایمت نشون دادی و خوب نشده که هیچی بدترم شده پس دیگه از چی میترسی؟ من بودم دلو به دریا میزدم بدتر از خودش میشدم به قیمت یه مدت اعصاب خوردی و دعوادبا شوهرم... ولی آخرش مطمئنم اونا هم کوتاه میومدن.. بعضی با حمله ی متقابل به خودشون میان نه ملایمت

تو منی یا من توام؟ دقیقا مادرشوهر منم همینه  هرچیم میگم خانواده م فک میکنن دارم عروس بازی در ...

بهت توصیه میکنم یه دفعه بره همیشخ تمومش کنی من تصمیم گرفتم از این ب بعد همه کارای بدشون رو ب روشون بیارم  و ازشون جواب بخوام نه دیگ خودم حرص میخورم نه هیچی ....

توام دو سه روز یه بار برو ده دقیقه با قیافه بشین برگرد وقتی هم گلایه کرد به شوهرت، قسم بخور بگوو همی ...

دقیقا چجوری کرک و پرشو میریزی به مام یاد بده 

والا شوهر منم نهایا اگه حرف منو قبول کنه میگه خب چیکار کنم مامانمه وگرنه که میگه مامانم فرشته س

دقیقا چجوری کرک و پرشو میریزی به مام یاد بده  والا شوهر منم نهایا اگه حرف منو قبول کنه میگه خب ...

وای دقیقاااااااااااااا میگه : عزیزم میگی چیکار گنم مامانمه چ بد چ خوب همینه. من نمیتونم تغیرش بدم ک حالا نوبت ب من برسه ها  هم منو تغیر میده هم هزار تا کار بلده بکنه....

مثلا وقتی خونه نیسم میاد میره تو اشپزخونم هرکار دوس داره میکنه مثلا یخچالش جا نداشته باشه بدون ...

تو هم وسایلشو وردار بریز آشغالی.بعد بگو ببخشید حواسم نبود مال شماست.

این پیج من توی اینستا هستletsdoit.kids حتما سر بزنید😊😊
بهت توصیه میکنم یه دفعه بره همیشخ تمومش کنی من تصمیم گرفتم از این ب بعد همه کارای بدشون رو ب روشون ب ...

منم دیذم شوهرم قانع نمیشه خودم دست به کار شدم 

هرچی بگه ج میدم بی احترامیم نمیکنم که مقصر بشم 

وای دقیقاااااااااااااا میگه : عزیزم میگی چیکار گنم مامانمه چ بد چ خوب همینه. من نمیتونم تغیرش بدم ک ...

نوبت من چیه 

خودش اگه کارای مامانش راضی نباشه یادش نمیمونه مامانشه و احترامش واجب! حرفایی میزنه که من شاخ در میارم ولی به من که میرسه فقط دفاااع

منم دیذم شوهرم قانع نمیشه خودم دست به کار شدم  هرچی بگه ج میدم بی احترامیم نمیکنم که مقصر بشم& ...

بدون بی احترامی چجوری میشه! کلا حرف میزنم بر خلاف میلش میشه بی احترامی دیگ...