2777
2789
عنوان

فکر و خیال

1561 بازدید | 58 پست

خیلی کلافم

خیلی حالم بده

همش نگرانم

اکثر وقتا تو خواب و بیداری یا حتی تو خواب یهو یسری چیزا یادم میاد و از هجوم فکرشون خوابم میپره

شاید بگین ایمانتو قوی کن ، خیلی تلاش کردم خیلی سعی کردم با یادخدا و اینکه همه چیز دست خداست خودمو اروم کنم ولی اصلا دست خودم نیست یهو میشه..اصلا انگار ناامیدم از اینده...اصلا نمیدونم چطور توضیح بدم منظور و شرایطمو

دلم میخواد گریه کنم

مثلا فکر کنید من از الان به این فکر میکنم که شش ماه دیگه من 26 سالمه  و رو به سرازیری دارم میرم و هنوز ازدواج نکردم یا اینکه فکر میکنم دارم پیر میشم فکر میکنم چهرم دیگه شادابی جوونی و نداره شاید براتون مسخره به نظر برسن

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادما تو هر شرايطي كه هستن فكر ميكنن بدتر از اون وجود نداره واسه همينم انقدر غصه ميخورن

من همسن توام با اين تفاوت كه ازدواج كردم و الان قلبم نابود  

اما كاش بدوني هيچي ارزش فكر و خيال كردن نداره چون سلامتي با ارزش ترين چيزي كه داري 

به هر حال الهي ارزوهاات زودد زود واست خاطره بشن يه بخت و إقبال خوبم نصيبت شه عزيز دلم 

خدايا شكرت 🙏🏻
خدابزرگه.اینجوریم فک نکن.ان شاءالله ب زودی ی بخت خوب که لیاقتتو داشته باشه میادسراغت. درس خوندی؟

مرسی عشقم..واقعا دوست ندارم چیزیو از خدا با زور بخوامولی احساس میکنم با این فکرا دارم به زور از خدا چیزیچیزی طلب میکنم دست خودم نیس....

آره با هزار امید درس خوندم ولی کو کار 

انقد دوست دارم برم سر کار که حداقل یه ذره فکرم سرگرم بشه..همش تو خونه هستم و زل زدم به درو دیوار

ادما تو هر شرايطي كه هستن فكر ميكنن بدتر از اون وجود نداره واسه همينم انقدر غصه ميخورن من همسن توام ...

آخی عزیزم..واقعا هر کی یه جور گرفتاره

انشالله شما هم حال دلت خوب بشه..و آون چیزی بشه که دلت میخواد

مرسی عشقم..واقعا دوست ندارم چیزیو از خدا با زور بخوامولی احساس میکنم با این فکرا دارم به زور از خدا ...

عزیزم یه کلاسی باشگاهی برو

خیلی تاثیر داره

تو خونه موندن ادمو دیوونه میکنه