2777
2789
عنوان

فکر و خیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 58 پست
عزیزم یه کلاسی باشگاهی برو خیلی تاثیر داره تو خونه موندن ادمو دیوونه میکنه

دقیقا همینطوره خیلی دوست دارم بزنم از خونه بیرون ولی چه کنم شرایط کلاسو بیرون رفتن رو ندارم یعنی راستش و بگم خانوادم نمیزارن از این تعصبی های الکی

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به این فکر کن که اگر ازدواج میکردی حالا دنیارو بهت داده بودن؟؟؟

نخیر ازدواج فقط یکسال اولش قشنگه:

این افکار پریشون رو از خودت دور کن و از روزهای جوونیت لذت ببر

به وقتش هم ازدواج میکنی

مرسی عشقم..واقعا دوست ندارم چیزیو از خدا با زور بخوامولی احساس میکنم با این فکرا دارم به زور از خدا ...

منم مشکلم همینه خیلی بده میفهمم حالتو همش میگم خدا کسیو اینجوری امتحان نکنه 😥😥😥 با خداهم قهر میکنم 😣

عزیزم به این فکر کن که اگر ازدواج میکردی حالا دنیارو بهت داده بودن؟؟؟ نخیر ازدواج فقط یکسال اولش قش ...

واقعا راست میگی همینطوره که میگی ولی اخه میدونی ..مشکل اصلیه من اینه که من حق هیچی و ندارم تا ازدواج نکنم

چطور از جوونیم لذت ببرم وقتی اجازه هیچی و ندارم...فقط دارم روز و شب میگذرونم تو خونه

من حتی اجازه نصب برنامه ای مجازی رو ندارم

واقعا از خانوادم بدم میاد که اینقدر محدودم کردن و نزاشتن حالا که شرایط ازدواج رو ندارم خودم از زندگیم لذت ببرم

منم مشکلم همینه خیلی بده میفهمم حالتو همش میگم خدا کسیو اینجوری امتحان نکنه 😥😥😥 با خداهم قهر میکن ...

واقعا

منم همش میگم کاش خدا درکمون کنه ، ماها دست خودمون نیس..نمیگم زندگیه بدی داریم منظورمان ناشکری نیس ولی خب وقتی ادم تحت فشاره چه میشه کرد

چند سوال شما همش دلت می خواد گریه کنی و از زندگی نا امیدی خوابهای ترسناک هم می بینی

خواب ترسناک نمیبینم ولی دوتای اولی آره 

میخوای بگی افسردگی گرفتم؟