2777
2789
عنوان

فکر و خیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 58 پست

اگه اینا رو داری احتمال قوی سودات زده بالا عدس و ماهی اصلا نخور چیزای سرد کمتر بخور یه گیاهی هم هست به نام افتیمون خیلی عالیه اینک بگیر دم کن بخور تو اینترنت یه سرچ بزن درباره سودا ببین اگه علائمش رو داره اینا رو انجام بده انشاالله خوب میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تواینترنت سرچ کنی میاره ولی کلا نباید تواین ۴۰ روز گناه کنی اهنگ گوش دادن بداخلاقی و...وازهمه مهم ترناامید بشی چون از اول باید بگیری بعد ۲۰ روز نشانه هاشو میبینی اصلا نباید ناامید بشی بهترین زمانم چهارشنبس واسه شروعش وهرروزم هرمبلعی میتونی واسه سلامتی اقاامام زمان صدقه بدی البته نیت هم واسه شروع چله باید به نیت ظهور اقا باشه پشت سرش حاجت توباشه موفق باشی🤗

اگه اینا رو داری احتمال قوی سودات زده بالا عدس و ماهی اصلا نخور چیزای سرد کمتر بخور یه گیاهی هم هست ...

جدی؟ چه جالب..کاش از سودا باشه حداقل درمون داره

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
واقعا..منکه فقط میگم خدایا کمکم کن 

همین که تا حالا ازدواج نکردی اعصابت مثل اعصاب من نیست یک هیچ جلویی نمی دونی سرو کله زدن با این مردا چه اعصابی میخاد تا میتونی از زندگیت لذت ببر 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الان ک بازار مامایی داغه اگ تهرانی باقر شهر و اسلامشهر و ... برو یسر مامایی اونجاها خیلی طرفدار داره

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

تو خونه نشین عین تنبلا عزیز دلم بگو کار نیست بجنگ برای پیدا کردن کار قطعا پیدا میکنی

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...