2777
2789
عنوان

فکر و خیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 58 پست
همین که تا حالا ازدواج نکردی اعصابت مثل اعصاب من نیست یک هیچ جلویی نمی دونی سرو کله زدن با این مردا ...

ولی خیلی از دور و برای من که ازدواج کردن زندگی های خوبی دارن..نمیدونم..واقعا ازدواج هم شانسشانس

منکه اگر میخوام ازدواج کنم شصت درصدش به خاطر مشکلاتیه که توی خونه پدری دارم

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
همون عدس و ماهی نخور چیزای سردم نخور افتیمون هم عطاریا گیر میاد دم کن بخور

چیزایی که من بهشون علاقه دارم همشون سردن 😁 باشه مرسی عزیزم از پیشنهادت حتما میرم دنبالش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه سخت😓

نه اصلا سخت نیس بعد دوسه روز دیگه نمیتونی ولش کنی وخودت به سمتش میری آقاامام حسین خودش حاجت روات میکنه هیچکس دست خالی برنگشته یه جورامیده اینم امتحان کن جواب میگیری ولی اگه گناه کردی هم ازته دل توبه کن خداقبول میکنه ولی اصلا ناامید نشو ناامید بودن کارشیطان به نظرم اگه دوس داری ازهمین چهارشنبه شروع کن

ولی خیلی از دور و برای من که ازدواج کردن زندگی های خوبی دارن..نمیدونم..واقعا ازدواج هم شانسشانس منک ...

همه فکر میکنن من چقدر خوش شانسم ظاهره وگرنه سرو کله زدن با این مردا صبر ایوب میخاد 100 یکی خوبه که اینم باید آزمایش بشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
منم همش میگم کاش درس نمیخوندم 😥😥😥 خودمو پیر کردم الانم با این همه تحصیلات وضعم اینه خودمو سرزنش م ...

واای دقیقا..من فکر میکردم فقط خودم اینطوریم

منم خیلی توی دوران تحصیلاسترس و سختی کشیدم و الان با خودم میگم واقعا ارزش داشت ایا؟!

الان ک بازار مامایی داغه اگ تهرانی باقر شهر و اسلامشهر و ... برو یسر مامایی اونجاها خیلی طرفدار داره

نه بابا ماما خیلی زیاد شده

بعد من خانوادم نمیزارن هر جایی برم کار کنم مثل جاهای دور

واای دقیقا..من فکر میکردم فقط خودم اینطوریم منم خیلی توی دوران تحصیلاسترس و سختی کشیدم و الان با خو ...

منم چ شبایی ک نخابیدم و تو حسرت ی لحظه خاب بود همشم استرس داشتم خودمو پیر کردم ن هیچ ارزشی نداشت 😭😢☹🙁

نه اصلا سخت نیس بعد دوسه روز دیگه نمیتونی ولش کنی وخودت به سمتش میری آقاامام حسین خودش حاجت روات میک ...

مرسی عزیزم..انشالله..حتما امتحان میکنم البته اول باید یکم رو خودم کار کنم 😉 کاش ماه رمضونی گرفته بودم ماه رمضون فرصت خیلی خوبیه آدم  کمتر گناه میکنه

نه اصلا سخت نیس بعد دوسه روز دیگه نمیتونی ولش کنی وخودت به سمتش میری آقاامام حسین خودش حاجت روات میک ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتی..انشاللهخدا هرچی میخوای به اضافه آرامش بهت بده

مرسی عزیزم..انشالله..حتما امتحان میکنم البته اول باید یکم رو خودم کار کنم 😉 کاش ماه رمضونی گرفته بو ...

اتفاقا زمان مناسبش عرفه است که گدشته ولی این چله مال امام حسینه ومحرمم نزدیکه اگه ازته دلت باامید بخوایی مطمن باش سال دیگه شایدم زودتر ان شاءلله حاجت روا شدی امیدت به خداباشه نه هیچکس موفق باشی 🙂🙂

این که طبیعیه. یه مدت تا مجردی این افکار میان سراغت.بعد که ازدواج کنی انقدر درگیر مسایل مختلف زناشویی میشی که میگی کاش برگزدم به  اون دوران و خوش بگذرونم و پشیمون میشی که چرا ازدستش دادی.

ولی هم مجردی هم متاهلی هم دوره دانشجویی....

تو هر دوره ای این حالت برا یه دوره دست بده طبیعیه.چون هرکدوم شرایط خودشو داره.

من اگه بودم اصلا چله نمیگرفتم.فقط رو سجاده مینشستم و با خدا حرف میزدم.دعاهای مفاتیح هم نمیخوندم.فقط یه چیزاییکه واقعا بم حس خوبی بدن میخوندم