2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 109751 بازدید | 90 پست

اوتیسم یک اختلال مربوط به تکوین سیستم عصبی بوده که توسط اختلال در برهم کنش های اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی و رفتارهای محدود و تکراری شناسایی می شود. والدین معمولاً در دو سال اول زندگی فرزند خود متوجه این علایم غیرطبیعی می شوند.

برای اطلاعات بیشتر راجع به بیماری اوتیسم اینجا کلیک کنید

اوتیسم

سلام عزیز دلم. من خودم توی مرکز مشاوره ای که می رفتم با والدینی آشنا شدم که بچه هاشون رو برای درمان می آوردن و بعضی وقتا می گفتن تشخیص اوتیسم بوده و بچه یه مهارت هایی رو یاد گرفته که اولش بلد نبوده. نا امید نباش عزیز دلم وبه خدای بزرگ توکل کن. شماره اون مرکز رو برات می ذارم تا اگه خواستی اطلاعات رو از خودشون بگیری مرکز مشاوره چمیگان 22367021

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط برام مهمه بتونه تا 6-7 سالگی مدرسه عادی بره و کامل حرف بزنه ... دلم خیلی آشوبه ... کلی پرهی ...

سلام عزیزم بچه من علایم بچه شما زو داره کجا براش تشخیص گذاشتن .علایمش چیه؟پیشرفتش تا چه حد بوده؟

اوتیسم خفیف یا قوی وجود نداره فقط نوع های مختلفی از اوتیسم وجود داره (به جز شباهت های کلی) و تاخیر در این بچه ها مثل سم براش میمونه هرچه سریعتر باید به یه گفتار درمان مراجعه کنند

گَــر نِگَهـــدار مَن آن اَست كه مَــن ميــدانم    شيــشه را دَر بـَـغَـل سَنگ نگه ميــدارد.

من یه مرد ۳۴ ساله دارای فرزند شاگرد ممتاز تحصیلات عالی و کاملا ناموفق در زندگی و دارای سابقه چندین شکست عجیب و بی دلیل و در حال حاضر بسیار موفق و امیدوارم بعد از آشنایی با بیماری اوتیسم بسیاری از علائم این بیماری را داشته ودارم به تازگی با مفهوم اوتیسم خفیف آشنا شدم و تقریبا نود و نه درصد علائم دارم صددرصد شکست در روابط اجتماعی حتی با نزدیکترین افراد فاقد حتی یک دوست صمیمی کاملا فراری از جمع اما اگه به عقب برگردم بازهم ترجیح میدم قطعا یک اوتیسمی خفیف باشم جدای از همه مشکلات فرد اوتیسم دارای سطح ایمنی بسیار بسیار بالا در برابر ناهنجاری های اجتماعی بسیار مهربان در زمینه کارهای فردی نابغه و بینظیر است هرگونه اشتباه یا اجبار به تغییر رویه و حضور در کارهای جمعی یا مشاغل گروهی موجب پس زدگی و شکست و نابودی اعتماد به نفس وی است متاسفانه به تنهایی قادر به اداره زندگی نیست اما در صورت حمایت بسیار ناچیز و تشویق مداوم و انجام شغل فردی و تحت نظارت اقوام نتایج خارق العاده و در کارهای گروهی شاهد شکست مفتضحانه است بسیار حساس و نیازمند محبت مدام و کمترین حرکت یا گفتار ناملایم و شاید بسیار عادی برای سایر افرادبرایش غیر قابل تحمل است به نظرم نیاز افراد اوتیسمی اولا آشنایی و علم و قبول وضعیت خاص سپس تلاش برای برطرف کردن حدمقدور بیماری و موکدا با حمایت ناچیز و محبت شاید یکی از مشاهیر عصر شود

برخی علائم اوتیسم خفیف 

• این کودکان اغلب ترجیح می‌دهند تنها باشند و از تماس چشمی اجتناب کنند.
  • در مقابل تغییر مقاوم هستند.
  • اختلال در تکلم دارند.
  • در بیان نیازها مشكل دارند و از اشارات و حركات به جای كلمات استفاده می‌كنند.
  • ضمایر را به صورت نابه‌جا استفاده می‌کنند؛ شناختی از «من» ندارند و خود را با نام صدا می‌زنند.
  • كلمات و یا جملات دیگران را تكرار می‌كنند.
  • خنده و گریه بی دلیل دارند و یا بدون علت مشخص نگران و مضطرب می‌شوند.
  • نمی‌توانند خود را جای دیگران بگذارند و احساسات دیگران را درک کنند.
  • توانایی انجام بازی نمادین و تخیلی را ندارند.
  • قادر نیستند با دیگران رابطه برقرار كنند.
  • دوست ندارند در آغوش گرفته شوند و یا دیگران را در بغل گیرند.
  • به روش آموزش معمول پاسخ نمی‌دهند.
  • با اسباب بازی، درست بازی نمی‌كنند.
  • چرخیدن و تاب خوردن را خیلی دوست دارند.
  • احساس درد كمتر یا بیشتر از حد دارند.
  • از خطرات نمی‌ترسند.
  • پر تحرک یا كم تحرک هستند.
  • با وجود حس شنوایی سالم به صحبت‌ها و یا صداها پاسخ نمی‌دهند.
  • اغلب توانایی هوشی پایینی دارند و گاهی در موضوع خاصی دارای نبوغ هستند
  • مشکل در برقراری ارتباط که ممکن است در برگیرنده مشکل در مکالمه کردن، زبان بدن، تماس چشمی یا حالات چهره باشد.
  • مشکل در توسعه و حفط روابط که غلب به خاطر مشکل در دوست پیدا کردن یا به اشتراک گذاشتن تمایلات رخ می دهد.
  • تمایل برای تکرار یک فعالیت، حرکت یا کلمه خاص حتی اگر دلیل واضحی برای این امر وجود نداشته باشد.
  • تمایلات محدودی که اغلب شدید هم هستند. مثلا برخی ها فقط ممکن است به بازی های ویدئویی علاقه مند باشند.
  • بیش فعالی یا کم فعالی نسبت به ورودی های حسی ( ممکن است به نور، بوها، روشنایی، درد و لمس توجهی نداشته باشند یا بیش از حد به آن توجه کنند)

البته وجود این علائم در دوران کودکی جز پس زدگی توسط سایر کودکان چندان آزار دهنده و موجب نگرانی نیست و تمام نشانه ها با شدت خفیف یا زیاد است و قطعا کودک اوتیسم هرچند عجیب و متفاوت است اما به هیچ وجه نباید انگ عقب مانده ذهنی یا ضد اجتماعی بودن بخورد و اکثر علائم جزئی با افزایش سن محو شده و تنها مشکل عدم مهارت برقراری و حفظ ارتباط اجتماعی آزار دهنده است

https://tamasha.com/v/4kXgD

سلام 

لینک ویدیو بالا مربوط به علائم و سن طلایی درمان اوتیسم در کودکان هست که توسط متخصص روانشناسی کودک دکتر مهسا ساداتی بیان شده

امیدوارم این کودکان متبلا به این اختلال زودتر شناسایی و درمان شوند.

از سال 2013 به بعد توسط انجمن روانپزشکی آمریکا و در dsm5 به جای اختلالات فراگیر رشد از اصطلاح اختلال طیف اتیسم(اوتیسم) و به جای انواع اختلالات فراگیر رشد از سطح های اختلال طیف اتیسم(اوتیسم) استفاده گردید که هر سطح معرف میزان عملکرد و نیاز به پشتیبانی فرد مبتلا به اختلال طیف اتیسم است.https://autism-clinic.com/fa/مقالات/اتیسم/اوتیسم/انواع-اختلال-طیف-اتیسم-اوتیسم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
سلام من‌پسرم اتیسم خفیفه کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرم شش ماهه خیلی بهتر شده درک و فهمش بالا رفته تا ...

سلام عزیزم میشه بگی پسرتون چند سالش بود کلاس های اموزشیشو شروع کردید منظورم کلاسهای درمانیشو، قبل کلاس رفتنش اصلا حرف نمیزد ؟ اما بعد کلاس داره شروع ب صحبت میکنه؟؟؟

خدایا چنان کن سراتجام کار، که تو خوشنود باشی و ما رستگار!🤲👨‍👩‍👧‍👦
برخی علائم اوتیسم خفیف  این کودکان اغلب ترجیح می‌دهند تنها باشند و از تماس چشمی اجتناب کنن ...

فک کنم اینایی رو ک گفتید اوتیسم شدید باشه

سلام عزیزم میشه بگی پسرتون چند سالش بود کلاس های اموزشیشو شروع کردید منظورم کلاسهای درمانیشو، قبل کل ...

من از دوسالگی تقریبا کلاساشو شروع کردم ولی به صورت جدی و فشرده از سه سالگی هنوز کلامش برنگشته متاسفانه بعد یک سال و نیم گفتاردرمانی

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من از دوسالگی تقریبا کلاساشو شروع کردم ولی به صورت جدی و فشرده از سه سالگی هنوز کلامش برنگشته متاسفا ...

یعنی اصلا کلمه نمیگه؟