2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

109224 بازدید | 90 پست

سلام

کسی هست بچه اش اوتیسم خفیف داشته باشه (انشاالله که از این مشکلات نباشه ولی اگه هست راهنمایی کنید )

دکتر مشکوک به اوتیسم و یا آسپرگر هست ...

آزمایش خون ، ادرار و MRI داده برای پسر بچه 3.5 ساله

اوتیسم خفیف کار درمانی و گفتار درمانی داره ، کسی نتیجه گرفته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه پدر و مادری رو دیدم بچشون اوتیسم داشت خفیف هم نبود میگفتن از بچگی فقط بردنش طب سوزنی میگفتن عملکرد و تمرکزش رو کاراش خیلی بهتر شده

گفتم شاید به دردتون بخوره بگم بهتون

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

من اسپرگر دارم کسایی که اوتیسم خفیف دارن در حرف زدن مشکل ندارند کم پیش میاد و هوش شان یا طبیعیه یا حتی بیشتره اما ممکنه مشکلات اجتماعی و ارتباط برقرار کردن و دوستیابی داشته باشن که با کلاس رفتن حل میشه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

سلام من‌پسرم اتیسم خفیفه کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرم شش ماهه خیلی بهتر شده درک و فهمش بالا رفته تازه استارت زده برای حرف زدن چند تا کلمه رو تکرار میکنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
سلام من‌پسرم اتیسم خفیفه کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرم شش ماهه خیلی بهتر شده درک و فهمش بالا رفته تا ...

بگین لطفا علائم پسرتون‌چی بود ک بردین دکتر

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

کلا سه دسته اوتیسم وجود داره شدید ، متوسط و خفیف افرادی که دو نوع اول اوتیسم رو دارن مشکلاتشون کاملا مشخصه و باید درمان بشن ولی اوتیسم خفیف یا اسپرگر نشانه هاش انقدر ضعیف هست که حتی قابل تشخیص نیست و بزرگترین مشکل افراد اسپرگری عدم همدردی و مشکلات روابط اجتماعی هست که اگه زود تشخیص داده بشه و اموزش بدین کاملا حل میشه به نظر خودم که اسپرگر دارم اسپرگر بیشتر مثل یه جور شخصیت خاص میمونه یا اختلال. 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

فعلا کاردرمانی و گفتار درمانی شروع کردیم هنوز نوبن آزمایشاتش نشده

حرف می زنه ، تا حدی ولی هنوز پراکندگی داره ( از تو برنامه کودک کل حروف انگلیسی و فارسی و اعداد به فارسی و انگلیسی بلده ) خیلی از چیزها به فارسی و انگلیسی میگه ولی هنوز صحبتهاش کامل نشده . آدرس اکثر جاها هم با یکبار رفتن بلده ...

هوشش نسبت به سنش زیاده

بعضی مواقع تمرکز نداره و لجباز!

بگین لطفا علائم پسرتون‌چی بود ک بردین دکتر

عدم واکنش به اسم‌ارتباط چشمی کم نقص توجه تو خوش بودن گریه های شدید و بیقراری تو جمع

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
عدم واکنش به اسم‌ارتباط چشمی کم نقص توجه تو خوش بودن گریه های شدید و بیقراری تو جمع

برای شفای پسر گلت دعا میکنم دوست عزیز😍اگه قابل باشم

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

من فقط برام مهمه بتونه تا 6-7 سالگی مدرسه عادی بره و کامل حرف بزنه ...

دلم خیلی آشوبه ...

کلی پرهیز غذایی داره (بچه تو این سن بستنی ، لبنیات نون گلوتن غذاهای محرک و ... نباید بخوره )

من میتونم شماره ی یکی از دکترام رو که به من تشخیص اسپرگر داد و راهنمایی ام کرد رو بهتون بدم سایت شون هم تو اینترنت هست اسمشون خانم فراهانی هست ایشون و همسرشون یک فرزند اوتیسمی دارن و از هلند مدرک روانشناسی شونو گرفتن اگه تو اینترنت هم سرچ کنید سایت اوتیسم خانم فراهانی میتونید وارد شید و بهشون ایمیل بدید وششماره شون هم ازشون بخواید تا هر وقت به مشکلی برخوردید باهاشون تماس بگیرید