2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 122464 بازدید | 94 پست
خوب زودتر هم باید دارو میخورده اره منم وضعم همینه امروز دوبار فقط گریه کردم

سلام گلم پسرتون چطوره بهتره شرایطش ؟ پسر من ۷ سالشه بیش فعالی شدید اما هوشش خوبه کلاس اول مدرسه عادی میره البته غیر انتفاعی بچه هارو خیلی اذیت میکنه سر کلاسکامل نمیشینه مدام میاد بیرون تو حیاط فقط موقع درس دادن تغریبا توی کل مدرسه از همه سخت تر و عجیب تره و این مشخصه از بس دعوا کرده کمی هم بی ادبه. الانم که چند هفته است به زور میره مدرسه و سر کلاس اصلا نمیمونه تو خونه هم وضعیتمون داغونه من روزی چند برا گریه میکنم و خودمو از دستش میزنم دارو هم میخوره پسر شما الان بزرگتر شده بهتر شده؟؟؟ ارومتره؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من فقط برام مهمه بتونه تا 6-7 سالگی مدرسه عادی بره و کامل حرف بزنه ...دلم خیلی آشوبه ...کلی پرهیز غذ ...

بچتون مدرسه عادی مبره؟

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

سلام بارز ترین علائم اوتیسم چیه؟

ابتدا. تاخیر گفتار از همون. دوسالگی که. جمله نمیگه

بیقراری در محیط جدید

انجام ریتم کارهای تکراری

عدم ارتباط چشمی

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

میشه بدونم کجابردینش ؟وقتی خانم دکتر نیستن وخارج تشریف دارن هم با دارو دادن به شدددت مخالفن حتی ۷ و ...

سلام عزیزم من برای بچه ی داداشم شک دارم اوتیسم باشه،میشه چندتا سوال بپرسم

و مرا مگذار به که