2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 109652 بازدید | 90 پست

سلام .من یه تحقیق داشتم راجع به همین موضوع.

البته این اختلال با آزمایش و MRI قابل تشخیص نیست .فقط از طریق رفتار متوجه این اختلال میشن.

اما به هر حال میتونم این امیدواری رو بهتون بدم که با آموزش میتونن به هم سن و سالهای خودشون برسن .فقط باید هر چیزی رو که فکر میکنین بچه های دیگه خودشون یاد میگیرن باید به اینا آموزش داد.صبر و حوصله ی زیادی می خواد اما مطمئن باشید میتونید.فقط بحث هزینه آموزشی هست و اینکه سریع اقدام کنین.یک روز آموزش برای این بچه ها یک روزه .یعنی خیلی مهمه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر اجتماعی بودن اصلا مشکلی نداره ، تو خانواده ما از همه اجتماعی تره   

فقط حوصله اش سر بره یا خوابش بیاد شیطنت های بد می کنه ... مثلا گلدون رو میز می ندازه و ... 

من دخترم از لحاظ درک مفهوم حرفا و بیشتر سوالایی ک ازش میشه متوجه شدم ک از همسناش عقب تره عایا همین ی دونه میتونه دلیل اسپرگر بودن باشع.

منطورم اینه ک سوالی ازش میپرسیم اگه قبلا این سوالو کرده باشیمو حوابو بدونه جوای میده ولی ی سوال حدید رو کسی ازش بپرسه نمیفهنه طرف داره چی میگع..البته الان خیلی بهتر شده ولی همچنان بقیه تعجب میکنن ک چرا هنوز نمیفهمه ک چی ازش میپرسیم ..

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
یعنی همون توانایی برقراری ارتباط با دیگران ؟

منظورم کمبود اعتماد به نفس و اجتماعی نبودنه معمولا افراد اسپرگری دوستان کمی دارند و خیلی با دیگران صمیمی نمیشن و خودشون تا دوران جوانی این رو متوجه نمیشن ولی هر وقت متوجه شدم میتونن مهارت هاشونو بهتر کنن

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
منظورم کمبود اعتماد به نفس و اجتماعی نبودنه معمولا افراد اسپرگری دوستان کمی دارند و خیلی با دیگران ص ...

من تمام این چیزایی که گفتینو دارم کمبود اعتماد بنفس و اجتماعی نبودن ولی بیشتر بخاطر نوع تربیتمه یعنی باید به روانپزشک مراجعه کنم یا روانشناس الان 25 سالمه

منظورم کمبود اعتماد به نفس و اجتماعی نبودنه معمولا افراد اسپرگری دوستان کمی دارند و خیلی با دیگران ص ...

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم چه چیزی  توی ارتباط با بقیه است که اذیتتون میکنه؟یعنی دوست ندارین با بقیه ارتباط بگیرین.

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم چه چیزی  توی ارتباط با بقیه است که اذیتتون میکنه؟یعنی دوست ندارین با ...

من ۴ سال پیش یعنی اواخر نوجوانی ام تشخیص گرفتم و با کمک روانپزشک و مشاور الان مشکلی در ایجاد ارتباط ندارم ولی اگه بخوام کلی بگم یکی از دلایلش کمبود همدردی و درون گرا بودن طبق تحقیقات افراد اسپرگری معمولا درون گرا هستن اگه شما اطلاعات بیشتری میخواین میتونید وارد سایت خانوم فراهانی بشید اونجا هم فیلم هست هم کتاب و هم اسامی افرادی که تجربیاتشونو با دیگران در اشتراک گذاشتند

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

اگه خفیف باشه خیلی خوبه حتما کلاس هاش ببر من از 3 سالگی دارم میبرم کلاس پسرم را ولی بازم تو سنجش رد شد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اگه خفیف باشه خیلی خوبه حتما کلاس هاش ببر من از 3 سالگی دارم میبرم کلاس پسرم را ولی بازم تو سنجش رد ...

ببخشید می پرسم ...

الان پسرتون مشکلی داره ؟

اگه خواستید می تونید جواب ندید 

ببخشید می پرسم ... الان پسرتون مشکلی داره ؟ اگه خواستید می تونید جواب ندید 

بله اوتیستیکه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊