2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 109788 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید لطفا الان چطوره ؟ خواهش میکنم .حالم خیلی بده

سلام عزیزم همچنان بی توجه و کلام نداره ولی نسبت به گذشته بهتر شده ولی بازم عقبه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

من اسپرگر دارم کسایی که اوتیسم خفیف دارن در حرف زدن مشکل ندارند کم پیش میاد و هوش شان یا طبیعیه یا ح ...

سلام ببخشید من مشکوک به اسپرگرم میتونم ازتون چندتا سوال بپرسم؟ 🙏🙏

سلام ببخشید من مشکوک به اسپرگرم میتونم ازتون چندتا سوال بپرسم؟ 🙏🙏

پیج خانم دکتر ولا موسوی تو اینستاگرام پیدا کنید و بهشون پیام بدید نمونه های زیادی از بچه هایی که تشخیص اوتیسم گرفته بودن رایگان درمان میکنن

میتونید تو گوگل اسمشونو سرچ کنید چندتا تاپیک هم درموردشون هست و مادرانی که گفتن فرزندشون تحت نظر ایشون درمان شدند

سلام من‌پسرم اتیسم خفیفه کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرم شش ماهه خیلی بهتر شده درک و فهمش بالا رفته تا ...

سلام عزیزم. ببخشید نتیجه کاردرمانی پسرتون راضی کننده بود ان شاالله ؟ منم پسرمو دو سال بردم خیلی بهتر شد ولی رفتار های کلیشه ای و عدم تمرکزش هنوز هست، میشه بفرمایید مدرسه رو پسرتون چطور گذروندن تا حالا؟ خصوصا اول ابتدایی

پسرم 13سالشه با تشخیص طیف اوتیسم(اوتیسم خفیف )

ششم کم توان (اوتیسم )درس میخواند و به راحتی درسها را یاد گرفته هیچ مشکلی در بیان ندارد

بارها از طریق مدرسه جهت سنجش مجدد فرستادند متاسفانه جواب نداده 

مهمترین مشکل فعلی بیقراری آزار معلم و همکلاسیهابا تکرار بعضی کلمات بیان پاسخ پرسش معلم از همکلاسیها 

و تکرار کلمات بی ادبانه می باشد

همینجا باعث شده معلم و مدیر از پذیرش در مدرسه امتناع کنند

البته درسها را به خوبی بلده

خیلی بهتر از دانش آموزان عادی

نیازمند راهنمایی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779