2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 123175 بازدید | 94 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه بگید لطفا الان چطوره ؟ خواهش میکنم .حالم خیلی بده

سلام عزیزم همچنان بی توجه و کلام نداره ولی نسبت به گذشته بهتر شده ولی بازم عقبه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

شما مامانای توی خونه که میخواین مراقب بچه هاتون باشید و بیرون از خانه کار نکنید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

من اسپرگر دارم کسایی که اوتیسم خفیف دارن در حرف زدن مشکل ندارند کم پیش میاد و هوش شان یا طبیعیه یا ح ...

سلام ببخشید من مشکوک به اسپرگرم میتونم ازتون چندتا سوال بپرسم؟ 🙏🙏

سلام ببخشید من مشکوک به اسپرگرم میتونم ازتون چندتا سوال بپرسم؟ 🙏🙏

پیج خانم دکتر ولا موسوی تو اینستاگرام پیدا کنید و بهشون پیام بدید نمونه های زیادی از بچه هایی که تشخیص اوتیسم گرفته بودن رایگان درمان میکنن

میتونید تو گوگل اسمشونو سرچ کنید چندتا تاپیک هم درموردشون هست و مادرانی که گفتن فرزندشون تحت نظر ایشون درمان شدند

سلام من‌پسرم اتیسم خفیفه کاردرمانی و گفتاردرمانی میبرم شش ماهه خیلی بهتر شده درک و فهمش بالا رفته تا ...

سلام عزیزم. ببخشید نتیجه کاردرمانی پسرتون راضی کننده بود ان شاالله ؟ منم پسرمو دو سال بردم خیلی بهتر شد ولی رفتار های کلیشه ای و عدم تمرکزش هنوز هست، میشه بفرمایید مدرسه رو پسرتون چطور گذروندن تا حالا؟ خصوصا اول ابتدایی

پسرم 13سالشه با تشخیص طیف اوتیسم(اوتیسم خفیف )

ششم کم توان (اوتیسم )درس میخواند و به راحتی درسها را یاد گرفته هیچ مشکلی در بیان ندارد

بارها از طریق مدرسه جهت سنجش مجدد فرستادند متاسفانه جواب نداده 

مهمترین مشکل فعلی بیقراری آزار معلم و همکلاسیهابا تکرار بعضی کلمات بیان پاسخ پرسش معلم از همکلاسیها 

و تکرار کلمات بی ادبانه می باشد

همینجا باعث شده معلم و مدیر از پذیرش در مدرسه امتناع کنند

البته درسها را به خوبی بلده

خیلی بهتر از دانش آموزان عادی

نیازمند راهنمایی